上一頁下一頁
發新話題

兩穴齊插實在回味無窮!!

收藏  |  訂閱
623  45.2k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-22 12:04 PM 發表 查看引用來源

原來真係會架~真3p就話咪製姐....呢d真假一齊插就多多益善~:smile_o06:
有時衰人仲拑下拑下支假野咁越頂越入,又一齊出出入入咁,果幾下真係叫到聲沙~~~~~:smile_o05:

入.入.入.... 支持... b姐先...:smile_53: 才收看

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

客咩氣呀~:smile_47::smile_47:
好野要黎分享嫁嘛....
我打得開心你地又睇得開心就得啦~:smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

有時衰人仲拑下拑下支假野咁越頂越入,又一齊出出入入咁,果幾下真係叫到聲沙~~~~~:smile_o05:
honey你提醒左我.....同時出出入入.....就係呢種感覺.....
我加返啦......鍚啖你先......:smile_o09:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-22 12:09 PM 發表 查看引用來源
入.入.入.... 支持... b姐先...:smile_53: 才收看
我呢度唔收入場費,隨便睇~:smile_04:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-22 12:11 PM 發表 查看引用來源

我打得開心你地又睇得開心就得啦~:smile_o06:
點止開心咁簡單呀....:smile_47:

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-22 12:14 PM 發表 查看引用來源

點止開心咁簡單呀....:smile_47:
唔止咁簡單.........................:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-22 12:13 PM 發表 查看引用來源

honey你提醒左我.....同時出出入入.....就係呢種感覺.....
我加返啦......鍚啖你先......:smile_o09:
:smile_o05: :smile_o05: ~~~好多口水~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o06: :smile_o06:

bcm 出既 post ,每次都咁正呀,支持..............

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-22 12:13 PM 發表 查看引用來源
我呢度唔收入場費,隨便睇~:smile_04:
b姐 ~ D post 咁精彩:smile_53: ... 唔睇咪走寶... :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆