上一頁下一頁
發新話題

[TW/foot] 再來荃灣足浴包膠 (p.11 再來天X包膠)

收藏  |  訂閱
182  38.4k

其實350打飛機真係好能貴,樓上骨好多都係300蚊咋,仲有短裙T-back,好過著牛仔褲,冇得摷:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 200dollar 於 2009-6-22 01:55 PM 發表 查看引用來源
剛剛試完, 正!:smile_38:
有冇包膠呀??:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 melco1963 於 2009-6-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
其實350打飛機真係好能貴,樓上骨好多都係300蚊咋,仲有短裙T-back,好過著牛仔褲,冇得摷:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我同意師兄的講法…
但我覺得咁樣…我之前都係玩開樓上骨…
但覺得佢地撈味好重…好多時重要係求其揼…有時揼揼下又叫你開大…唔開又樣西…
但足浴就有少少分別…大多數C9都冇撈味…正宗住家菜:smile_44: 有偷偷摸摸的感覺
感覺係唔同架…在價錢而言…350係貴…我都覺得好貴…但冇辦法…正骨場要驚喜通常都係350落樓架啦…

引用:
原帖由 t680 於 2009-6-22 04:58 PM 發表 查看引用來源

我同意師兄的講法…
但我覺得咁樣…我之前都係玩開樓上骨…
但覺得佢地撈味好重…好多時重要係求其揼…有時揼揼下又叫你開大…唔開又樣西…
但足浴就有少少分別…大多數C9都冇撈味…正宗住 ...
我都同意t680講法
$300可以玩上樓骨, 雖然人家著少好多布, 但有好多好能雞味, 你玩hj唔bm唔ml, 又西口西面, 又唔能比你摸下面, 對波揸大力d都屌9你, 我遇過唔少.

呢d足浴c9, 雖然正真係可遇不可求 , 但人家好多都係正宗住家菜, 真係上午去足浴開工, 晚黑返屋企做家庭主婦, 好鬼有偷食feel:smile_47: :smile_47:

話唔定人家願意為左幾百蚊同你出去爆房都唔定, 不過小弟未遇到..:smile_35:

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2009-6-22 05:11 PM 發表 查看引用來源

我都同意t680講法
$300可以玩上樓骨, 雖然人家著少好多布, 但有好多好能雞味, 你玩hj唔bm唔ml, 又西口西面, 又唔能比你摸下面, 對波揸大力d都屌9你, 我遇過唔少.

呢d足浴c9, 雖然正真係可遇不可 ...
我曾經試過煲個一個C9(都有成7-8次),但此終未能成功:smile_27:
叫佢出去幫我按…又唔洗回比舖頭…佢都唔肯…可能佢驚我擒佢掛:smile_44:

引用:
原帖由 t680 於 2009-6-22 05:19 PM 發表 查看引用來源

我曾經試過煲個一個C9(都有成7-8次),但此終未能成功:smile_27:
叫佢出去幫我按…又唔洗回比舖頭…佢都唔肯…可能佢驚我擒佢掛:smile_44:
良家婦女喎:smile_47:

thanks for sharing

多謝師兄提供資訊!!

多謝報料:smile_o07:

哈哈荃灣淫民大聯淫:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆