在深圳, 人工流產要多少錢?

收藏  |  訂閱
22  1.9k

引用:
原帖由 Coolman2007 於 2009-6-21 01:48 AM 發表 查看引用來源

>> 你仲單純 :smile_39: :smile_39: :smile_39:
講得......:smile_34:
大陸除了18歲樓下剛剛從農村or小鎮出來的
很少很少很少部份是很單純

咁on9:smile_o16:

引用:
原帖由 lokshu 於 2009-6-20 11:21 PM 發表 查看引用來源
唔係你經手最好俾錢就算,師兄,呢d野唔好上身
我都係打算比錢及介紹醫院吧了。

引用:
原帖由 milk27 於 2009-6-21 02:08 AM 發表 查看引用來源
要去就去...新州...那間婦幼保健院...

是公家的...比較安全...不過醫生比較串...

因為做又36唔做又36.....

另外...沙咀...岭南醫院..

都ok...我自己都是睇那裡的醫生

2間都是大約1200左右
謝謝你告訴我。感激

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-6-21 03:02 AM 發表 查看引用來源

講得......:smile_34:
大陸除了18歲樓下剛剛從農村or小鎮出來的
很少很少很少部份是很單純
如果只係千幾元,就當幫幫朋友。
女女都幾有情有義,小弟當日去佢老家旅行,一日三餐,晚上一q都係佢包。
現在算還給她吧

引用:
原帖由 hkradio 於 2009-6-21 07:55 AM 發表 查看引用來源

女女都幾有情有義,小弟當日去佢老家旅行,一日三餐,晚上一q都係佢包。
現在算還給她吧
Good :smile_38:

去大e院做~~~~1800

引用:
原帖由 hkradio 於 2009-6-21 07:55 AM 發表 查看引用來源

現在算還給她吧
拿拿...中於肯講真野啦........:smile_44:

千呢蚊.........................

[quote]原帖由 大大大1 於 2009-6-22 11:41 AM 發表 查看引用來源

拿拿...中於肯講真野啦........:smile_44: [/quote

喂喂......我沒什麼隱瞞o
今天已經比錢了

前往最後回覆