上一頁下一頁
發新話題

上星期六同個friend條女做咗

收藏  |  訂閱
165  48.4k

你一定好憎你個friend:smile_30:

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-19 21:43 發表 查看引用來源

一般friend啦, 間唔中見一次咁. 如果佢唔知, 應該唔影響既!
最好啦...你都話得打交...小心條女捉你痛腳....哈哈:smile_44:

正呀....
我未遇過...以前落D即場就多...

引用:
原帖由 vivapangpang 於 2009-6-19 09:45 PM 發表

樓主好勁呀:smile_o12: , 個fd條女都食到, 記住嘜實佢做你sp呀:smile_o13:
老實講, 第二朝打茄輸同口爆完, 都幾女友feel, 個一刻想話叫佢做我條女架.
sp...... 而家都有一個, 不過我覺得我係佢sp多!

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-19 09:22 PM 發表 查看引用來源
個friend同埋佢條女都識左一段時間, 條女都係我鍾意個type, 樣就一般 (其實我自己唔係好concern樣, 唔要好靚個隻), 高度識中, 5呎6吋左右. 不過身裁就ok, 對波應該有35B咁上下 (哈, 我自己對身裁要求多D). 皮膚又白又 ...
:smile_35:偑服

厲害厲害;.樓主好勁呀:smile_47:

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-19 09:50 PM 發表 查看引用來源

老實講, 第二朝打茄輸同口爆完, 都幾女友feel, 個一刻想話叫佢做我條女架.
sp...... 而家都有一個, 不過我覺得我係佢sp多!
呢d野最緊要開心0者, keep going!!:smile_o01: :smile_o01: 等你下一個post, 哈哈

我試過d朋友o既女友, d朋友o既老婆就最難忘:smile_47:

個女仔根本一早想食你就真:smile_o10:
多謝分享

引用:
原帖由 honey69ricky 於 2009-6-19 10:23 PM 發表 查看引用來源
我試過d朋友o既女友, d朋友o既老婆就最難忘:smile_47:
:smile_35:真係勁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆