上一頁下一頁
發新話題

更衣室被偷窺的心跳

收藏  |  訂閱
111  29.2k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 06:11 PM 發表 查看引用來源

唔左妳傾偈:smile_o06: ......但求給我一個車輪咋:smile_o11:
唔比..要同我傾:smile_o01:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-6-16 06:14 PM 發表 查看引用來源
唔比..要同我傾:smile_o01:
係邊度傾先....:smile_o01:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 06:21 PM 發表 查看引用來源

係邊度傾先....:smile_o01:
呢到.:smile_o13:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-6-16 06:28 PM 發表 查看引用來源
呢到.:smile_o13:
呢度都可以 pm 傾喎........:smile_03:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 06:29 PM 發表 查看引用來源

呢度都可以 pm 傾喎........:smile_03:
唔想pm傾喎
係到講啦:smile_o05:

horrible~u are so brave

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
星期日早上,個天陰陰,去左游水

海灘唔係好多人,只有幾個人...

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
好耐無見啦..你近排點呀?

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
星期日早上,個天陰陰,去左游水

海灘唔係好多人,只有幾個人...

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
你當時好high????:smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-16 05:33 PM 發表 查看引用來源

比人姦既感覺好 feel d 喎.............:smile_40: :smile_40:
:smile_30::smile_45:你想啊

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-6-16 07:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_45:你想啊
咁妳去滿足佢la,lazy 小朋友:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆