上一頁下一頁
發新話題

簡單的有錢佬生日會包膠:多謝師兄幫我撞左一剎!!!

收藏  |  訂閱
89  4.9k

何止,我連香檳沖涼,切燒豬,食燒豬,所以我今朝未要一早落西餐廳食早餐law

多謝c-hing簡單的有錢佬生日會包膠...好似好好玩咁喎....紅牌大波女女...正呀...:smile_30::smile_30::smile_38:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-6-15 12:27 AM 發表 查看引用來源
何止,我連香檳沖涼,切燒豬,食燒豬,所以我今朝未要一早落西餐廳食早餐law
究竟食燒豬果陣我做緊乜呢, , 唔通就係果件奇遇o既時候 .....

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-15 12:33 AM 發表 查看引用來源

究竟食燒豬果陣我做緊乜呢, , 唔通就係果件奇遇o既時候 .....
你果陣做緊d乜我就唔知,我淨係知道果陣我係房訓緊

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-15 12:24 AM 發表 查看引用來源
咁快手就出 report, 好o野喎!

你有冇去天水圍呀, BB  :smile_30: :smile_30:
得閒未出囉!!!
冇呀!!!!可能7月至返得天水圍....

多謝師兄報告

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-15 12:39 AM 發表 查看引用來源

得閒未出囉!!!
冇呀!!!!可能7月至返得天水圍....
7 月可能會有小弟o既生日 party, 我地係天水圍等住你啦, BB

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-15 12:41 AM 發表 查看引用來源

7 月可能會有小弟o既生日 party, 我地係天水圍等住你啦, BB
好呀!!!!有三星期上唔到天水圍!!!!

多謝ching你讓我啦:smile_13: 但點知就係出事了:')

多謝ching報告:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆