上一頁下一頁
發新話題

慶賀一周年之插到見紅.........

收藏  |  訂閱
296  18.0k

:smile_o11: 妳地真開心架o者

引用:
原帖由 伙記 於 2009-6-14 01:19 PM 發表 查看引用來源
等我都支持下先啦
多謝晒喔~精彩嗎??

引用:
原帖由 s/partner 於 2009-6-14 01:23 PM 發表 查看引用來源
:smile_o11: 妳地真開心架o者
m黎特別想做丫麻~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-14 01:25 PM 發表 查看引用來源

m黎特別想做丫麻~
我唔知架,女友冇講比我知:smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-14 01:22 PM 發表 查看引用來源

尋日女上緊果時佢叫我蒙眼可能諗住有排玩架啦,
點知佢細佬勁得製,插插下feel唔掂,好似想黎m,
叫佢拿拿聲"君臨天下",諗住整多q都唔得
都總算m前high番次吖~~~如果今日就'此路不通-為期一週'~~~~~~
有冇睇我個post先,不過好長,因為今次兩Q~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-14 01:27 PM 發表 查看引用來源

都總算m前high番次吖~~~如果今日就'此路不通-為期一週'~~~~~~
田心妹妳個笑容呢?:smile_13:

引用:
原帖由 s/partner 於 2009-6-14 01:29 PM 發表 查看引用來源
田心妹妳個笑容呢?:smile_13:
你尋日米問過囉~~~~衰人改左~~~~~~
睇下佢幾時鍾意用返啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 s/partner 於 2009-6-14 01:26 PM 發表 查看引用來源
我唔知架,女友冇講比我知:smile_o05:
咁你察覺唔到架咩~佢會特別想要架~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-14 01:27 PM 發表 查看引用來源

回應左啦我好羨慕,點解你地可以噴水,我有feel想噴又無野出~:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-14 01:32 PM 發表 查看引用來源

咁你察覺唔到架咩~佢會特別想要架~
冇架,我地一齊左兩年,其實都好小攪:smile_o03:
引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-14 01:31 PM 發表 查看引用來源

你尋日米問過囉~~~~衰人改左~~~~~~
睇下佢幾時鍾意用返啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
問多次o者,妳笑得好開心嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆