水庫一問

收藏  |  訂閱
33  2.3k

引用:
原帖由 jlai1001 於 2009-6-1 03:23 PM 發表 查看引用來源
我住係水庫都冇去過太陽同龍鳳,整係去過烤吧,幫唔到你...
我住係沙灣但未去過鳳凰,開心吧玩:smile_30:

引用:
原帖由 jlai1001 於 2009-6-1 03:23 PM 發表 查看引用來源
我住係水庫都冇去過太陽同龍鳳,整係去過烤吧,幫唔到你...
烤吧 ?? haha...係咪燒烤架??? :smile_30:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 04:11 PM 發表 查看引用來源

車..師兄..你未去過又答到我價錢..係咪堅架...:smile_41:

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 16:40 發表 查看引用來源

車..師兄..你未去過又答到我價錢..係咪堅架...:smile_41:
我以前住水庫,堅過石堅,玩到唔玩!:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-6-1 05:11 PM 發表 查看引用來源

我以前住水庫,堅過石堅,玩到唔玩!:smile_o06: :smile_o06:
咁係咪好似個位師兄講太x吧同龍x吧就二舊包女坐唱k同執一劑..另外二舊真係飲到你嘔呀 :smile_30:

同埋的髮廊又係點玩同咩價錢 ? 同埋安唔安全架 ??

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 17:25 發表 查看引用來源

咁係咪好似個位師兄講太x吧同龍x吧就二舊包女坐唱k同執一劑..另外二舊真係飲到你嘔呀 :smile_30:

唔好問,只要信!

係,

髮廊點玩?

同方向關口村差不多啦!

安唔安全?

驚就係香港玩一樓一啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 04:39 PM 發表 查看引用來源

烤吧 ?? haha...係咪燒烤架??? :smile_30:
係太陽吧後巷有間濤記烤吧...真係食燒烤架...不過貴過牌坊同大牌檔,啤酒13支...加左好多...以前8蚊...:smile_39: ..
不過冇拳手架..二奶場...

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-1 04:11 PM 發表 查看引用來源

住沙灣師兄應該玩到唔想玩...我呢排成日坐386去丹竹個邊,經過沙灣都冇去...

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-6-1 05:34 PM 發表 查看引用來源

唔好問,只要信!

係,

髮廊點玩?

同方向關口村差不多啦!

安唔安全?

驚就係香港玩一樓一啦!:smile_30: :smile_30:
:smile_13: 師兄..唔該晒咁多位師兄既答覆..不過我連髮廊都未玩過..所以先問下價錢同點玩 ???:smile_41:

引用:
原帖由 hkmale1969 於 2009-6-1 05:25 PM 發表 查看引用來源

淨係飲一枝 得唔得 ?

中午 有無架

前往最後回覆