上一頁下一頁
發新話題

突如其來

收藏  |  訂閱
152  15.1k

新acc
e~~~食pizza~~~呢到唔係好多某某都鍾意食架喎:smile_14:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-5-31 06:56 PM 發表 查看引用來源
新acc
e~~~食pizza~~~呢到唔係好多某某都鍾意食架喎:smile_14:
我一向都無0係呢版post過野架....
只係唔想用平時用開0個個...唔想大家知我做邊行...

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-5-31 06:17 PM 發表 查看引用來源
同sp的關係keep左好一段時間...不過都可以好似朋友咁傾下計,上床又幾夾...有左信任之後就好少去時鐘,多數去佢屋企,感覺都唔錯!不過早幾日上到去就發生左一件好突然既事,放0係心入面又好辛苦,想講出黎share又怕人知我 ...
對自己沒壞ge...都可以值得一試

人生有幾多個十年, 試下都冇妨

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-5-31 06:56 PM 發表
新acc
HEHEHE我又估係邊個:smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-31 07:04 PM 發表 查看引用來源

HEHEHE我又估係邊個:smile_o01:
快d估啦:smile_40:

隻狗你架:smile_41:

淫賤 !!! :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-5-31 07:05 PM 發表
快d估啦:smile_40:

隻狗你架:smile_41:
.......唔係ar..exgf 個sister ga..不過出阻世幾星期就死阻la...好彩寵物店肯換番隻:smile_o12:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-31 07:07 PM 發表 查看引用來源

.......唔係ar..exgf 個sister ga..不過出阻世幾星期就死阻la...好彩寵物店肯換番隻:smile_o12:
下~~~~

但好可愛呀:smile_40:

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-5-31 06:17 PM 發表 查看引用來源
同sp的關係keep左好一段時間...不過都可以好似朋友咁傾下計,上床又幾夾...有左信任之後就好少去時鐘,多數去佢屋企,感覺都唔錯!不過早幾日上到去就發生左一件好突然既事,放0係心入面又好辛苦,想講出黎share又怕人知我 ...
我自己覺得個SP又唔係自己條仔/老公,如果過到自己心理個關,試下都無防呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆