一個以前濫交的女仔

收藏  |  訂閱
30  1.8k

拒話無濫交左好耐了:smile_45: :smile_45:

講真 ..
自己就真係接受唔到 ..
姐係雖然話應該要接受佢既過去 ..
但呢一種過去就 ..
自問自己唔得 .. 可能樓主你可以既 ..

引用:
原帖由 shings 於 2009-5-27 12:19 AM 發表 查看引用來源
拒話無濫交左好耐了:smile_45: :smile_45:
講我都識講, 可能有咩病想惹你咋,
無錯, 你唔洗懷疑, 香港d女就係咁cheap

引用:
原帖由 shings 於 2009-5-27 12:08 AM 發表 查看引用來源
我唔知點解識左一個女仔...我好中意拒

但後來發覺  拒以前係一個濫交的女仔, 有一夜情

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

補充:  拒話想改過

你會...
如果有人把名車賤價出售,
而價低的原因是「有人曾在車內燒炭死」,你買嗎:smile_41:
價廉物美wor:smile_42:

引用:
原帖由 shings 於 2009-5-27 12:08 AM 發表 查看引用來源
我唔知點解識左一個女仔...我好中意拒

但後來發覺  拒以前係一個濫交的女仔, 有一夜情

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

補充:  拒話想改過

你會...
我自己就接受唔到有過濫交的女仔!:smile_39:

我反而覺得,佢咁都同得你講,佢好信得過你,如果你肯俾多點支持,鼓勵佢,可能佢會乖返都唔定,樓主,時間可以令你了解佢更多,俾多d時候自己,觀察下先做決定~

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-5-27 12:21 AM 發表 查看引用來源

我自己就接受唔到有過濫交的女仔!:smile_39:
男人就係咁無奈..............:smile_o10:

好多時都身處自尊同情感既關口........................

ps:其實~e+d女仔比人食左幾多次真係無從奚考.................

引用:
原帖由 464806224 於 2009-5-27 12:24 AM 發表 查看引用來源
我反而覺得,佢咁都同得你講,佢好信得過你,如果你肯俾多點支持,鼓勵佢,可能佢會乖返都唔定,樓主,時間可以令你了解佢更多,俾多d時候自己,觀察下先做決定~
又係度誤導人, 害港男,
身為男人的我不能不為香港男士出返一分力 拯救佢地 免得佢地墮入港女魔掌

點知拒會唔會傳比我架...如果同拒生仔:smile_41:

引用:
原帖由 shings 於 2009-5-27 12:49 AM 發表 查看引用來源
點知拒會唔會傳比我架...如果同拒生仔:smile_41:
動搖即係.......................:smile_o04:

前往最後回覆