上一頁下一頁
發新話題

30/5尋找黑洞的秘密之龍舟掛鼓力拒紅卜卜巨雨~~大募集

收藏  |  訂閱
307  10.4k

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 12:51 PM 發表 查看引用來源
馬交....聽講上星期六你係魚信拎房拎得好震撼喎......10間...再10間....再黎10間丫.....:smile_30:
師兄,我地d小工程,典會貢勁呀

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-5-26 01:07 PM 發表 查看引用來源
師兄,我地d小工程,典會貢勁呀
唔係喎馬交兄, 我地禮拜日去飲茶嗰陣, 見到你地要分幾大圍先坐得晒喎

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-26 01:09 PM 發表 查看引用來源

唔係喎馬交兄, 我地禮拜日去飲茶嗰陣, 見到你地要分幾大圍先坐得晒喎
直頭好似同輝姐擺酒甘啦, 坐係主家席, 之後又送客.....我爭d行埋黎比人情架啦.....:smile_30:

回覆 1# 的帖子

唔去都支持 !!!:smile_o13:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-5-26 12:33 PM 發表 查看引用來源

c 兄個長腳dj 有咩下文啊....:smile_13:
我同你傾完之後, DJ 亦同意話一齊食宵夜,
甘我就叫我條女女先走,  話陣間 call 距返黎, 點知 DJ 換完衫後, 係 588 門口打比我, 我出去見到拒, 拒話好累唔食啦窩, 我攬住拒唔比拒走 (成機博下懵姐)...
拖拖拉拉....最後都放左拒走啦

跟住咪 call 返我條女女, 點知拒又扭扭寧寧, 又話唔食宵夜, 話夜D自己過我房窩.....呢個時候有個大波妹衝埋黎攬住我, 話要今晚陪我窩.....
拒用心口兩個大包壓住我心口..... 果邊又怕之前條女女會放飛機, 個大波妹又話幫我同條女女講,  跟手槍左我電話, 打比條女女, 然後大波妹話: 拒話唔黎啦窩........
唉...... 係呢個時候.....無計啦, 大波妹雖然唔靚, 都有兩個大波玩下啦

結論係..... 又衰左係個長腿DJ度

星期日晚心掛掛,  又同個 friend 上左黑洞同個 DJ  飲呀, 飲到 12 點幾先經皇崗返返香港.......
但當晚坐左個清純高妹, 我都覺得幾得!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-26 01:11 PM 發表 查看引用來源

直頭好似同輝姐擺酒甘啦, 坐係主家席, 之後又送客.....我爭d行埋黎比人情架啦.....:smile_30:
果日有4圍真係好勁....成個版既版友都黎曬支持佢....aXDDDD

引用:
原帖由 kenchunglau 於 2009-5-26 01:15 PM 發表 查看引用來源

我同你傾完之後, DJ 亦同意話一齊食宵夜,
甘我就叫我條女女先走,  話陣間 call 距返黎, 點知 DJ 換完衫後, 係 588 門口打比我, 我出去見到拒, 拒話好累唔食啦窩, 我攬住拒唔比拒走 (成機博下懵姐)...
拖拖拉 ...
果晚真係唔好意思,成晚帶班團友去你房睇dj,搞到好似帶團友去參觀旅遊景點貢

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-5-26 01:36 PM 發表 查看引用來源

果晚真係唔好意思,成晚帶班團友去你房睇dj,搞到好似帶團友去參觀旅遊景點貢
haha.... 我個 friend 話應該收返入場費

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-5-26 01:16 PM 發表 查看引用來源

果日有4圍真係好勁....成個版既版友都黎曬支持佢....aXDDDD
果日真係好開心,貢多師兄黎支持

引用:
原帖由 kenchunglau 於 2009-5-26 01:39 PM 發表 查看引用來源

haha.... 我個 friend 話應該收返入場費
應該啦,幫補下都好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆