女友或老婆不願跟自己口交討論區+訴苦區

收藏  |  訂閱
19  2.5k

我覺得女仔唔肯係怕污糟, 不過我通常都覺得冇咩野
可以令到男既開心咪得....

愛佢, 真係好多野佢想都可以配合

引用:
原帖由 淫過華秀隻狗 於 2009-5-24 11:58 PM 發表 查看引用來源
其實想理解下點解有d女人肯同男友或老公口交,有d又唔肯,我其實覺得可能係同男女既地位有關,如果個男既夠地位,我就唔信個女既唔肯同佢口交,正如如果話除子淇唔需要口交佢老公我就死都唔信,無論你係女,或男,係 ...
絕對贊同,所以克林頓都要顯示佢嘅地位囉:smile_47: :smile_47:

以我同我某個ex bf個d為例啦..佢想點我都盡量迎合佢..  當然..佢唔會玩多p/後欄..........除左呢2樣..點玩我都可以配合...........
以上呢2段說話都是男人想聽到的說話:smile_47:
我都好想有個好似你敢嘅女友 呀.....I like???????:smile_47: :smile_47:

之前肯...現在又唔肯
想點wor
:smile_39:

引用:
原帖由 kelvin299 於 2009-5-25 04:58 PM 發表 查看引用來源
以我同我某個ex bf個d為例啦..佢想點我都盡量迎合佢..  當然..佢唔會玩多p/後欄..........除左呢2樣..點玩我都可以配合...........
以上呢2段說話都是男人想聽到的說話:smile_47:
我都好想有個好似你敢嘅女友 呀.. ...
:smile_40: 係咩..哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 淫過華秀隻狗 於 2009-5-25 12:32 AM 發表 查看引用來源
咁又有幾多女仔可以從保守到肯口交呢?係咪一個愛字就得?

另一個角度問,又係咪唔肯口交就就係唔夠愛?
我女朋友之前連打飛機都唔識, 唔敢望住, 整到我鬼死咁痛, 到而家口爆都OK...仲話見到我好high個樣自己都好high

會唔會黎得呢度既女仔都係open d?

引用:
原帖由 淫過華秀隻狗 於 2009-5-26 12:20 AM 發表 查看引用來源
會唔會黎得呢度既女仔都係open d?
女人得保守同扮保守2種JA..保守只係你冇用未開發到佢...........
我OPEN只對BF..唔代表對其他男人都係咁...明架啦:smile_30:

多數我係做主動幫女方先...如果如方果邊唔肯我自己既話我下一次都唔會再幫佢

引用:
原帖由 1234QWER 於 2009-5-25 11:29 PM 發表 查看引用來源

我女朋友之前連打飛機都唔識, 唔敢望住, 整到我鬼死咁痛, 到而家口爆都OK...仲話見到我好high個樣自己都好high
你點訓練佢呢?

前往最後回覆