上一頁下一頁
發新話題

正衰人,咁都攪濕我~~夜晚同佢死過,點知~~ P.4:Part 2

收藏  |  訂閱
164  28.8k

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-5-21 11:18 AM 發表 查看引用來源
濕妹!!!:smile_47: :smile_47:
咸濕妹~~~至啱~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-21 11:19 AM 發表 查看引用來源

係~~我係咁易濕~~~得唔得~~~~~~:smile_19:
無話唔得既~~~但好難捱到收工:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-5-21 11:20 AM 發表 查看引用來源
無話唔得既~~~但好難捱到收工:smile_13: :smile_13:
所以走上嚟呢度~~~~唔係冇野做仲難捱

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-21 11:18 AM 發表 查看引用來源

佢做野痳,今晚先~~~~同佢死過:smile_35: :smile_35: :smile_35:
你點忍到今晚呀.......

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-21 11:18 AM 發表 查看引用來源

佢做野痳,今晚先~~~~同佢死過:smile_35: :smile_35: :smile_35:
今晚一於攪到佢碌落床,睇下佢仲有無咁牙擦,明天等妳報告.

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-21 11:21 AM 發表 查看引用來源

所以走上嚟呢度~~~~唔係冇野做仲難捱
你咁易濕帶定多條底底穩陣喎

今晚佢唔搞你就真係濕啦 濕熱個濕

又會咁易o既

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-5-21 11:23 AM 發表 查看引用來源

今晚一於攪到佢碌落床,睇下佢仲有無咁牙擦,明天等妳報告.
我周不時都瞓覺一腳伸佢落床,佢話我瞓覺好似打交咁,手手腳腳係咁郁,已經瞓queen size,都係俾我伸中,冇計

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-21 11:26 AM 發表 查看引用來源

我周不時都瞓覺一腳伸佢落床,佢話我瞓覺好似打交咁,手手腳腳係咁郁,已經瞓queen size,都係俾我伸中,冇計
今晚吹到佢唔湯唔水既時侯就唔搞話訓,睇下佢點!

我成日中呢野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆