上一頁下一頁
發新話題

正經美男介紹(for23-27歲新界區女性)

收藏  |  訂閱
636  15.1k

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-12 10:41 AM 發表

話禁快就石沉大海lu=.=
你最近有無約d男仔出泥活動
記憶中你都有開post
我.....
我個舖d人都係舊人多, 所以聚會聯誼多囉:smile_35:
唔係識男仔, 男仔....我徵左一個月就無徵lu
無徵期間就唔水再徵lu
同埋我從來都唔會單獨同男仔出去, 只會一大班人:smile_38::smile_38:
我覺得單對單仲難了解對方

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-12 10:50 AM 發表 查看引用來源

我.....
我個舖d人都係舊人多, 所以聚會聯誼多囉:smile_35:
唔係識男仔, 男仔....我徵左一個月就無徵lu
無徵期間就唔水再徵lu
同埋我從來都唔會單獨同男仔出去, 只會一大班人:smile_38::smile_38: ...
愛情要講緣份,要泥時就擋也擋不住,希望你早日遇到他
我搞果種係2對2,好簡單的食飯睇戲,我鍾意人少d,哈哈

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-12 02:15 PM 發表

我...遇到啦

早日找到啦:smile_15:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-12 02:15 PM 發表 查看引用來源

咁你之前搞得成嗎? 搞成點?

引用:
原帖由 armic 於 2009-5-12 02:34 PM 發表 查看引用來源

咁你之前搞得成嗎? 搞成點?
我係米add你msn?你好似叫呀芝:smile_41:
搞左1次,個女仔對我個朋友有興趣,可惜我個fd無乜反應
下個星期四會有第2次,希望今次會成功

支持下先,,呵呵

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-5-12 02:52 PM 發表 查看引用來源
支持下先,,呵呵
多謝支持啊,感動

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-12 02:49 PM 發表 查看引用來源

我係米add你msn?你好似叫呀芝:smile_41:
搞左1次,個女仔對我個朋友有興趣,可惜我個fd無乜反應
下個星期四會有第2次,希望今次會成功
你個fd條件好好:smile_04: 識唔到女朋友真係可惜

引用:
原帖由 chankitwing 於 2009-5-12 09:44 PM 發表 查看引用來源

你個fd條件好好:smile_04: 識唔到女朋友真係可惜
佢份人好nice,成熟又有風度,但對女仔有一定要求,所以一直單身中

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆