又係今晚即興 cp 仁k 又係飲芝仔

收藏  |  訂閱
27  1.1k

引用:
原帖由 Y希 於 2009-5-9 05:15 PM 發表

花花
尋晚我同老二 兩丁友玩
打你兩個電話 都關機 ........
有機會一齊玩
尋晚有個電話無電, 另一個就換左電話, 尋晚我地在sz玩, 無上去cp, 你地玩得開心d啊, 我諗要月底先會上去

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-9 05:19 PM 發表

尋晚有個電話無電, 另一個就換左電話, 尋晚我地在sz玩, 無上去cp, 你地玩得開心d啊, 我諗要月底先會上去
到時一齊去曼克頓玩.....

引用:
原帖由 Y希 於 2009-5-9 05:21 PM 發表

到時一齊去曼克頓玩.....
咦,去左新場玩? 呢個場未去過喎, 質素如何?

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-9 05:24 PM 發表

咦,去左新場玩? 呢個場未去過喎, 質素如何?
硬件非常好,,,,
軟件而家都好多好多...行 2 5 8 / 3 6 9
好多正野  而家生意好左好多
DJ  都索過人....

我開左新ac 不過今晚我有興趣 @.@ 不如你add我 msn講 [email protected]

引用:
原帖由 Y希 於 2009-5-9 05:26 PM 發表

硬件非常好,,,,
軟件而家都好多好多...行 2 5 8 / 3 6 9
好多正野  而家生意好左好多
DJ  都索過人....
ok喎, 下次跟你團玩先, 好懷念同你豪劈芝仔果次,讚!!!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-9 05:30 PM 發表

ok喎, 下次跟你團玩先, 好懷念同你豪劈芝仔果次,讚!!!
上次都算經典....我都好懷念同你豪飲
尋晚同老二都係豪飲,  2個人飲3差野
上次睇我地房果幾個dj  而家見到我去玩都驚

引用:
原帖由 snakeg67668 於 2009-5-9 05:28 PM 發表
我開左新ac 不過今晚我有興趣 @.@ 不如你add我 msn講 [email protected]
我呢到裝吾到msn....sor

引用:
原帖由 Y希 於 2009-5-9 04:58 PM 發表 查看引用來源
蒲左兩晚了  .....
尋晚兩絛友叩左3枝芝仔.....飲吾曬
有存酒  想搵人一齊玩
地點  cp  凡仔

時間: 今晚7點30-2點

價錢 : AA

4人成團  ...而家2人  仲差2位...
有性趣PM我
我都想去,但我未夠權限PM給你

= = 咁點搵到你......  ~,~

前往最後回覆