上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十一回

收藏  |  訂閱
744  6.5k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-6 11:08 AM 發表 查看引用來源
早晨喇...小魚:smile_38: :smile_34:
道道..........................早呀:smile_38:

引用:
原帖由 1211 於 2009-5-6 11:10 AM 發表 查看引用來源
小天使早晨
1211早晨呀:smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 6/5/2009 10:45 發表 查看引用來源

小鬼哥哥......................早晨
路上小心呀:smile_42: :smile_42:
返到公司喇~:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-6 11:35 AM 發表 查看引用來源
返到公司喇~:smile_38: :smile_40:
咁快返到公司既....................................
小鬼哥哥........................:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 6-5-2009 11:34 AM 發表 查看引用來源

1211早晨呀:smile_38:
返緊工?

引用:
原帖由 傷心小天使 於 6/5/2009 11:36 發表 查看引用來源

咁快返到公司既....................................
小鬼哥哥........................:smile_40: :smile_40:
屋企同公司距離好近之嘛~:smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-6 11:33 發表 查看引用來源

早晨呀...................................你來啦:smile_38:
好耐冇入來lu...近況如何 

[fly]...morning...糧尾子...妳都幾多外號ga por.....[/fly]

引用:
原帖由 1211 於 2009-5-6 11:37 AM 發表 查看引用來源
返緊工?
唔係呀
我今早放工呀
你呢
我叫小天使呀
你叫咩名呀

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-6 11:37 AM 發表 查看引用來源
屋企同公司距離好近之嘛~:smile_38:
行路返工????:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆