上一頁下一頁
發新話題

見到有師兄寫南山金馬,我都寫下金馬報告先。

收藏  |  訂閱
74  6.0k

引用:
原帖由 ratte 於 2009-5-6 01:35 AM 發表 查看引用來源

個名係叫金馬國際休閒中心,但係有酒店服務,應該係酒店同SN合併
Ching,
Thank you for your reply.

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-6 01:40 AM 發表 查看引用來源
係呀..剛由坦洲返...天日去下川3曰..
師兄係長駐係珠海咩,小弟係珠海都住過幾年:smile_30:

引用:
原帖由 SunSon 於 2009-5-6 01:39 AM 發表 查看引用來源
好報告,可情太遠
If u home in yuen long or tuen mun, will very fast to location.

引用:
原帖由 tony369 於 2009-5-6 01:46 AM 發表 查看引用來源

If u home in yuen long or tuen mun, will very fast to location.
師兄講得無錯,住係屯門係西部通道過,好快而且車費都唔係好貴。

但是小弟都係鐘意由羅湖過,過完有公車到南山,差唔多半個鐘左右。

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-6 01:40 AM 發表 查看引用來源
嘩,去玩三日咁緊要.真係都唔使點樣着褲囉!:smile_38:

引用:
原帖由 ratte 於 2009-5-6 01:45 發表

師兄係長駐係珠海咩,小弟係珠海都住過幾年:smile_30:
係..貢幾時舊地從遊過黎飲茶..

引用:
玩三日咁多,去到先揾,定有飯盒同行?:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-5-6 02:00 AM 發表 查看引用來源
係..貢幾時舊地從遊過黎飲茶..
無問題,不過小弟都有成1年幾無去珠海啦,唔知變化大唔大呢?

師兄係珠海邊度呢?香洲,定拱北

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-5-6 01:59 發表

嘩,去玩三日咁緊要.真係都唔使點樣着褲囉!:smile_38:  
我第一次去..係馬交友成班有大假定左酒店房3曰2夜..佢地係老馬話勁好玩..好其望左成個月

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2009-5-6 02:02 發表

玩三日咁多,去到先揾,定有飯盒同行?:smile_38:  
剛剛又死左ie:smile_22:係去到先揾..早830飲茶10.00大巴到台山剛好有班船喎.唔使點等..佢地係老雀.只有我係新仔:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆