上一頁下一頁
發新話題

沙灣開森吧好唔好玩?

收藏  |  訂閱
66  1.5k

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-4-25 11:55 PM 發表

謝謝沙兄,感激不盡:smile_13:
使能跟团呀~~~
我成日一条友去玩:smile_30:
坐几条女,脱光光来玩:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-25 11:57 PM 發表

收到了﹗﹗﹗謝謝沙兄﹗﹗﹗
客氣:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-4-26 12:04 AM 發表 查看引用來源

使能跟团呀~~~
我成日一条友去玩:smile_30:
坐几条女,脱光光来玩:smile_30:
未就係:smile_30: 我都係自己一個人去玩,坐兩條囡,有時3p過夜,幾過引:smile_04:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-4-26 12:06 AM 發表

未就係:smile_30: 我都係自己一個人去玩,坐兩條囡,有時3p過夜,幾過引:smile_04:
果然玩家~~我3p多~~带返罗湖家
如果同间场5熟一定5跟你走

3p连k都5过千3......

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-4-26 12:09 AM 發表 查看引用來源

依間場我都去過好多次,但未試過打個八折:smile_13:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-4-26 12:13 AM 發表

依間場我都去過好多次,但未試過打個八折:smile_13:
间埸以前系沙咀开的~~~
打5打析无乜所谓
d女好玩就得啦~~~~

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-4-26 12:16 AM 發表 查看引用來源

间埸以前系沙咀开的~~~
打5打析无乜所谓
d女好玩就得啦~~~~
你唔講我都唔知之前係沙咀開.....:smile_14:
你講得無錯,d囡玩得放就得:smile_30:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2009-4-26 12:09 AM 發表

我上一次系沙灣都坐3P﹐不過無試過3P上房﹗﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-26 12:20 AM 發表

我上一次系沙灣都坐3P﹐不過無試過3P上房﹗﹗﹗﹗
3p上房一定要同d女讲清楚5好都时话5得
有要求5怕出声~~~:smile_38:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-4-26 12:18 AM 發表

你唔講我都唔知之前係沙咀開.....:smile_14:
你講得無錯,d囡玩得放就得:smile_30:
d女5好玩打5析都无引
浪费时间:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆