上一頁下一頁
發新話題

又唔係120分鐘,得90分鐘,點解骨場係都當 "雙鐘" ?呃細路?

收藏  |  訂閱
43  1.3k

引用:
原帖由 sawkeung 於 2009-4-25 02:11 AM 發表 查看引用來源
車!咁咪即係兩條女又唔識飛,點解叫雙飛一樣丫!
咦 係喎 ! 又係呃人 !!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-25 11:40 AM 發表 查看引用來源

咦 係喎 ! 又係呃人 !!!!!!
老婆餅入面無老婆
豬仔包入面無豬仔
都係呃人:smile_42:

西多士入面又真係冇屎 :smile_42:

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-4-25 05:09 PM 發表 查看引用來源

老婆餅入面無老婆
豬仔包入面無豬仔
都係呃人:smile_42:
冇錯冇錯 !!!!!!!!!!!!:smile_22:

引用:
原帖由 ~尼亞~ 於 2009-4-25 08:29 PM 發表 查看引用來源
西多士入面又真係冇屎 :smile_42:
再加上食左西多士...唔係真係衰多屎 !

都唔係柯好多屎咋痳 !   "西"(衰)乜鬼多屎啫 !

唔係咁,就唔好亂攺名 !

呃人呃人 !

以前華人社會只有香港、澳門如此, 整下整下, 大陸好多地方都係咁

四十五分鐘當一個鐘系香港人發明﹗﹗﹗
以前種既因﹐依家承受啦﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-4-26 09:42 AM 發表 查看引用來源
四十五分鐘當一個鐘系香港人發明﹗﹗﹗
以前種既因﹐依家承受啦﹗﹗﹗
how承受???????

大陸跟香港 45分鐘,

好簡單, 休息下, 打下電話, 小下便, 唔通唔比去 ? 咁果小小時間 15分鐘, 就係比人做喱類野, 問題係, 現在技師又好, 自己又好, 都無左小休時間, 2 個鐘, 實得 90分鐘, 打電話, 小便, 乜都計埋落去, 變相技師著數晒

引用:
原帖由 公安大隊長 於 2009-4-26 03:49 PM 發表 查看引用來源
大陸跟香港 45分鐘,

好簡單, 休息下, 打下電話, 小下便, 唔通唔比去 ? 咁果小小時間 15分鐘, 就係比人做喱類野, 問題係, 現在技師又好, 自己又好, 都無左小休時間, 2 個鐘, 實得 90分鐘, 打電話, 小便, 乜都計埋落 ...
咪就係 變相技師一口氣做九十分鐘之後,同客散band,之後自己小休三十分鐘..

分分鐘如果有客接...冇得休..!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆