上一頁下一頁
發新話題

男友性慾強~頂唔順!!!點算???

收藏  |  訂閱
40  3.4k

係咪打錯字, 一日5,6下 :smile_30:
移貼去引版會好啲

引用:
原帖由 AUSTO 於 2009-4-20 10:49 PM 發表 查看引用來源
尤得佢啦!! 一日做5,6次, 佢捱唔到好耐架咋
佢捱唔到好耐架咋:smile_30: :smile_30: :smile_30:

男同女都好快虧 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-4-20 10:52 PM 發表 查看引用來源

好心你有病就去睇醫生啦~~!!!發神經~~!!

旺角金x指壓報告...

一樓一仲好過援交女

樓主已經病情嚴重,我地放生佢啦,等佢安心回家休養:smile_03:

post 錯區,你都未結婚,這裡是婚後生活吧!

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-4-20 09:15 PM 發表 查看引用來源
我男友現時無業,佢同我同居1 年了....自從同居果日開始....佢每日都要同我做5,6次性行為....一開始我以為佢係想滿足一下性慾同想用行動表達佢好愛我......點知....佢一直都係甘樣...到而家都係甘...我開始頂唔順佢甘 ...
每日都要同做5,6次好"更"呀!

回覆 5# 的帖子

我個account 係男友同我一齊用家....
= =
你可以唔信我係女.....但我想找尋解決方法係真既.....
唔信就唔好留comment.....大不了咪個post無人留comment o者....= =...
況且d 人留言又無積分加既...= =.....

ps:而家對我黎講...尋找解決方法最實際...其他既容後再談..

可能失業壓力過大.身體失調.只想做.做.做.放壓

引用:
原帖由 waiter2001 於 2009-4-20 09:15 PM 發表 查看引用來源
我男友現時無業,佢同我同居1 年了....自從同居果日開始....佢每日都要同我做5,6次性行為....一開始我以為佢係想滿足一下性慾同想用行動表達佢好愛我......點知....佢一直都係甘樣...到而家都係甘...我開始頂唔順佢甘 ...
剪左佢 :smile_38:

引用:
原帖由 KUA 於 2009-4-21 09:48 AM 發表 查看引用來源

剪左佢 :smile_38:
一刀切好D架,快靚正:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆