上一頁下一頁
發新話題

好丟臉...(更新情況..)

收藏  |  訂閱
164  27.6k

引用:
原帖由 lazycute 於 7/4/2009 01:23 AM 發表 查看引用來源
:smile_45:都話你大把女ga la
都係講緊對上果個啫, 你頭先都話有 x 件咁多啦 :smile_13:

引用:
原帖由 水大人 於 2009-4-7 01:26 AM 發表 查看引用來源

都係講緊對上果個啫, 你頭先都話有 x 件咁多啦 :smile_13:
哦... :smile_24:我几時有話我有X咁多件

:smile_30: 真係慘

That is okay just don't think too much !

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-7 12:47 AM 發表 查看引用來源
話說..
今朝同我老公一齊訓
佢訓醒先,之後佢一手攬番我埋佢隻手臂度
之後就將我隻手放落佢下面度,我FEEL到又熱又粗又硬
跟住好啦,個死佬咁勁...自然整到我係咁叫..
果陣仲以為屋企無人..先叫得咁大聲,都有少少收 ...
陰公咯今次:smile_27:

:smile_29: 完全...明白................
:smile_03: 想搵個lon捐

引用:
原帖由 可兒 於 7-4-2009 02:06 發表 查看引用來源
:smile_29: 完全...明白................
:smile_03: 想搵個lon捐
妳都試過:smile_03:

小心佢老母男朋友搞你

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-7 12:47 AM 發表 查看引用來源
話說..
今朝同我老公一齊訓
佢訓醒先,之後佢一手攬番我埋佢隻手臂度
之後就將我隻手放落佢下面度,我FEEL到又熱又粗又硬
跟住好啦,個死佬咁勁...自然整到我係咁叫..
果陣仲以為屋企無人..先叫得咁大聲,都有少少收 ...
我都有d差唔多ga經歷.. 個個仲要係男友個baba= =
換衫比人睇到..扑野都差d比人睇度..
算喇. 去得人地屋企. 都預左無得大叫.. 講野大聲. 都怕比人偷聽...
唉.... 要小心d.. 好煩囉:') :')
好在係前男友.. 唔會再發生lu~:smile_46:

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-4-7 03:27 AM 發表 查看引用來源

我都有d差唔多ga經歷.. 個個仲要係男友個baba= =
換衫比人睇到..扑野都差d比人睇度..
算喇. 去得人地屋企. 都預左無得大叫.. 講野大聲. 都怕比人偷聽...
唉.... 要小心d.. 好煩囉:') :')
好在係前男友.. 唔 ...
:smile_29: 瘀到以後唔想見人囉........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆