上一頁下一頁
發新話題

高妹徵友(嚴禁PM)

收藏  |  訂閱
78  2.0k

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-5 03:48 PM 發表 查看引用來源

你好呀
唔好呀,太高喇:smile_39:
我沒有六呎高:smile_40:

冇哂人既~ :smile_19:

lemme give ur post a real kick to the front page

咁高,你有冇打籃球呀?:smile_41:
試下去lkf識鬼佬啦,大把6呎高:smile_40:

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-5 15:39 發表 查看引用來源
好耐無上尼喇,我係josephine呀,大家好呀 ~~~
今次上尼係想識返D朋友,一齊傾下計,玩下咁
等我介紹下自己先啦:
我叫josephine,今年28歲,有正當職業
大約6呎高,都幾肥下:smile_13: ,膊頭又橫,所以成日都俾人話 ...
嘩....真係好高呀,,,我都係高妳少少

哇~咁高, 我諗我只去到你個胸既高度

6 feet, pretty tall, i am 5'11 only :smile_13:

引用:
原帖由 armic 於 2009-4-6 03:28 PM 發表 查看引用來源
哇~咁高, 我諗我只去到你個胸既高度
禾又係差不多,得5呎3

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-6 15:36 發表 查看引用來源
禾又係差不多,得5呎3
咁你咪可以........:smile_47:

引用:
原帖由 oljosephinewong 於 2009-4-5 03:39 PM 發表 查看引用來源
好耐無上尼喇,我係josephine呀,大家好呀 ~~~
今次上尼係想識返D朋友,一齊傾下計,玩下咁
等我介紹下自己先啦:
我叫josephine,今年28歲,有正當職業
大約6呎高,都幾肥下:smile_13: ,膊頭又橫,所以成日都俾人話 ...
咁高o既...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆