唔知大家有冇女朋友都係咁,,,,

收藏  |  訂閱
19  3.3k

= =我d女朋友話唔好攪佢屎眼tim﹏佢會傻嫁﹏仲叫我幫佢咩咩咩咩咩﹏
我唔介意呀但佢地勁介意

引用:
原帖由 德國波 於 4/4/2009 04:46 AM 發表 查看引用來源
我地做愛時佢好鍾意叫我幫佢奶屎眼:smile_41: :smile_41: 佢話好正,,,,搞到而家奶佢個西佢話冇咩FEEL:smile_14: :smile_14:
樓主小心奶奶下,對方必啲屎出嚟!你就搞笑呢 :smile_43:

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-4-4 03:18 PM 發表 查看引用來源

樓主小心奶奶下,對方必啲屎出嚟!你就搞笑呢 :smile_43:
如果有d咁既事我估我都笑到爆哂咀
成個人呆左果時都唔知會呂會啪一聲走左出房沖涼﹏
哈哈樓主小心呀

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-4-4 03:18 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 厘D咪叫做找屎囉

你咪叫佢一齊玩下毒龍鑽囉

引用:
原帖由 德國波 於 2009-4-4 04:46 AM 發表 查看引用來源
我地做愛時佢好鍾意叫我幫佢奶屎眼:smile_41: :smile_41: 佢話好正,,,,搞到而家奶佢個西佢話冇咩FEEL:smile_14: :smile_14:
冲完凉咪奶囉有也所謂!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

我都奶過,我主動既,好正
沖左涼is ok,very good

奶屎眼?:smile_27: :smile_27:  i never try it before..:smile_34:

引用:
原帖由 一瓶裝全喝掉 於 2009-4-4 10:35 PM 發表 查看引用來源
我都奶過,我主動既,好正
沖左涼is ok,very good
其實沖左涼就OK..
聞又無味 . 奶都無味

good 啦,趁機用細佬食埋佢後花園

前往最後回覆