上一頁下一頁
發新話題

上海出差遇猛男(part 2 P2 、 part3 P6 、part4 P7)

收藏  |  訂閱
128  31.2k

You are brave girl !
Waiting for your part 2, thank you !

回覆 1# 的帖子

30秒?? 唔係化...

我等你呀下文....:smile_35: :smile_35:

30秒快搶手..唔會有感覺!!

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-4 02:11 AM 發表 查看引用來源
前几日出差上海,有晚去BAR玩,有个男过来聊我倾计,我见个男都几好样同斯斯文文,就倾左阵(个男叫Ben,个人几风趣几好倾嘎 ...
戲劇性成份頗高....等待下文再評

岩岩口爆完...咁快又插落妳度....佢都唔使點會氣喎....
跟住....妳更係話佢第3劑.....超勁啦...唔係點叫猛男呀... :smile_46:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-4 02:11 AM 發表 查看引用來源
前几日出差上海,有晚去BAR玩,有个男过来聊我倾计,我见个男都几好样同斯斯文文,就倾左阵(个男叫Ben,个人几风趣几好倾嘎 ...
吹硬佢執多劑囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-4 02:58 AM 發表 查看引用來源

本来想用,但为来得切讲就入左。
妳唔怕生野咩?

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-4 11:35 AM 發表 查看引用來源
30秒?? 唔係化...

我等你呀下文....:smile_35: :smile_35:
30秒係再番飛呀!

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-4 03:11 PM 發表 查看引用來源
岩岩口爆完...咁快又插落妳度....佢都唔使點會氣喎....
跟住....妳更係話佢第3劑.....超勁啦...唔係點叫猛男呀... :smile_46:
第3劑唔知点呢?

[quote]原帖由 jumboleung 於 2009-4-4 06:08 PM 發表
吹硬佢執多劑囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47: [/quote
唔使吹,佢自己就硬左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆