我同女友做愛的問題...好苦惱

收藏  |  訂閱
32  25.0k

i couldn't believe you are soooooooo generious...you cum before your GF, problem solved!

引用:
原帖由 jasontheking 於 2009-4-2 12:23 AM 發表 查看引用來源
i couldn't believe you are soooooooo generious...you cum before your GF, problem solved!
- -你估我唔想射咩
每次佢唔夠丁3就黎...
我都仲未有咩感覺想射.....

引用:
原帖由 ks84 於 2009-4-2 12:16 AM 發表 查看引用來源

其實好多地方都有~曾經係7-11都見到有
萬寧都好似有
不如教埋我點用- -
我真係對用品呢方面一``曉``不通

引用:
原帖由 bianchi誠 於 2009-4-2 12:27 AM 發表 查看引用來源

不如教埋我點用- -
我真係對用品呢方面一``曉``不通
其實都係等佢乾左之後,將KY擦下你弟弟度,說明書有講

引用:
原帖由 bianchi誠 於 2009-4-2 12:03 AM 發表 查看引用來源

佢都有同我講過,佢唔係咁鐘意做愛..
我有時都唔想迫佢的..
但需要起上黎就........................................:')
你要响性呢方面引導佢開放啲,令到佢係好想同你做愛,例如帶佢去酒店一齊飲吓酒一路睇av,將啲氣氛搞浪漫啲而嚟慢慢挑逗佢,又或者用吓震蛋嚟搞吓佢,到佢想果陣就會好濕而唔須要用ky呢啲野,最後至緊要嘅一樣就係你唔係快鎗手仲要識引導佢好想比你搞。

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-4-2 12:40 AM 發表 查看引用來源
你要响性呢方面引導佢開放啲,令到佢係好想同你做愛,例如帶佢去酒店一齊飲吓酒一路睇av,將啲氣氛搞浪漫啲而嚟慢慢挑逗佢,又或者用吓震蛋嚟搞× ...
其實你講的野我都有試過...
我有做足前戲,而做完之後佢都好想要
但問題係佢一高潮完就乾晒

朋友你好似幾有研究咁
不如pm 我XD

妖我都係囉
我女友同你個情況又係一樣- -
佢唔係唔想要,佢係想要
但係一高潮完個系乾到呢....:smile_39:

引用:
原帖由 bianchi誠 於 2009-4-1 11:19 PM 發表 查看引用來源
我好鐘意同女友做愛~
因為佢身材幾好
同佢做愛好舒服
我女友佢都好享受同我做愛

但佢只要一高潮完之後
下體就會好乾
抽插得辛苦
佢仲會有d痛的感覺

就係咁,我就會出番黎
之後佢都無理我需要
訓左係度, ...
:smile_35::smile_35:用ky 好d 挂

買KY 去藥房度買平過7仔、萬X、屈X氏, 去藥房度問,多數都有得賣 。

引用:
原帖由 bianchi誠 於 2009-4-2 12:57 AM 發表 查看引用來源

其實你講的野我都有試過...
我有做足前戲,而做完之後佢都好想要
但問題係佢一高潮完就乾晒

朋友你好似幾有研究咁
不如pm 我XD
我都係扮哂野炸,問聲你有冇用套呀,你識唔識得有啲外用嘅避孕藥响事前放入去,溶化之後就會有潤滑作用嘅,咁就會有啲幫助嘅,唔會咁快乾哂啦。

前往最後回覆