上一頁下一頁
發新話題

11/4星期6晚玩到癲CP K Party(喪玩复活節,每天地點都不一樣)

收藏  |  訂閱
167  3.0k

我無得去,我都支持你:smile_38:

我唔記得支持左未 如果未支持多一次

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-3-31 04:30 PM 發表 查看引用來源
11/4星期6晚玩到癲CP K Party
地點:CP煩耳菜        
團費:每位380人仔酒水連車費(多左我袋,少左我補)
( 沙灣 )女友招式  =  200 - 500 - 800 如須過夜房請早通知安排SN房+100,酒店房+175(按金自付)~自行集合 ...
仲係沙灣女:smile_27:  :smile_30:

引用:
原帖由 34304 於 2009-3-31 05:18 PM 發表

仲係沙灣女:smile_27:  :smile_30:
又打錯:smile_13: :smile_13:

賢少玩到上cp, 一定大大力支持下.:smile_30:
:smile_30:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-3-31 04:44 PM 發表 查看引用來源
做咩野無曬人吖:smile_39: :smile_39:
點q知你開咗個新post

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-3-31 07:38 PM 發表 查看引用來源

又有錢收:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 少爺賢 於 2009-3-31 07:38 PM 發表 查看引用來源

你帶d囡過去咪冇錯:smile_40: :smile_40: :smile_40:

賢少,雄哥都不在去了那裡:smile_38: :smile_38: :smile_38:
推post費每個一元

就來夠一板:smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆