[認真問] 想向各位女會員請教...

收藏  |  訂閱
26  1.1k

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-30 07:56 PM 發表 查看引用來源

不如你講下你既身材先啦~~~
我唔知既話都唔知比d咩意見你~~~
之前有sp既時候都會玩下野既~:smile_40:
我身材都係一般咁啦...瘦+高高地+佢都ok鐘意我對腳既

你同sp玩過d咩呀?

你個男SP點識架???

我都想識個女SP..

引用:
原帖由 lunarsweety 於 2009-3-30 07:59 PM 發表 查看引用來源

你同sp玩過d咩呀?
按摩啦, 摸佢啦,除左sm同後面之外都叫試過既
佢鍾意你對腳既,可以試下用腳引佢囉~:smile_40:
同主動問佢想要咩"服務"囉~:smile_30:

反而同男朋友就會放d,不過都係sm同後面唔會試~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-30 07:57 PM 發表 查看引用來源

大婆都未出聲,我邊敢想老爺你死呀~:smile_30:
大婆佢唔愛我喇..........:smile_24: :')

乜妳係我2奶黎咩......

[quote]原帖由 lunarsweety 於 2009-3-30 07:59 PM 發表 查看引用來源

你同sp玩過d咩呀? [/quot

妳d身材咁似我既......

妳隻腳有幾長呀...........

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-30 08:05 PM 發表 查看引用來源

大婆佢唔愛我喇..........:smile_24: :')

唔知幾時做左~:smile_30: :smile_30:
咁你要唔要呀老爺~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-30 08:06 PM 發表 查看引用來源

唔知幾時做左~:smile_30: :smile_30:
咁你要唔要呀老爺~
仲使問既.....妳都知我最想要咩架喇...:smile_47:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-30 08:08 PM 發表 查看引用來源

仲使問既.....妳都知我最想要咩架喇...:smile_47:
比比唔叻,唔知老爺要d咩~
老爺話比妾身知呀~

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-30 08:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_19::smile_19:你有几多個女人GA..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-30 08:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_19::smile_19:你有几多個女人GA..
大婆得妳 一個....

前往最後回覆