上一頁下一頁
發新話題

想徵男女朋友3字頭以上去飲野(正經交友)

收藏  |  訂閱
230  2.7k

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 12:37 AM 發表

我都想搵個人錫下自己,

不過,呢𪊲要順其自然同隨緣,
ANYWAY,多謝你,

我𤀺都可以做朋友的,:smile_14:
當然可以做朋友啦, 我舊年11月開始係度玩, 都識左一班好好o既朋友
緣份真係好奇怪, 我都無諗過係呢度會識到佢地:smile_30:
我都有舖架, 見到咪入黎坐下囉, 不過呢排好鬼靜:smile_22: :smile_13:

引用:
原帖由 musicsony 於 2009-3-29 12:41 AM 發表
細心.專一,有愛心,家有一隻小狗,but 就係唔過30:smile_39: ...係印刷廠工作架
唔水太在意啦, 做下朋友先, 傾下計

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 12:42 AM 發表 查看引用來源

當然可以做朋友啦, 我舊年11月開始係度玩, 都識左一班好好o既朋友
緣份真係好奇怪, 我都無諗過係呢度會識到佢地:smile_30:
我都有舖架, 見到咪入黎坐下囉, 不過呢排好鬼靜:smile_22: :smile_13:
咩鋪?賣d咩野?

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-29 12:42 AM 發表 查看引用來源

係咩,哈哈,咁有無得閒出癧食野之類呀?

引用:

haha...我都知大家都係想傾下計,岩傾既就咩都冇問題啦

引用:
原帖由 musicsony 於 2009-3-29 12:41 AM 發表 查看引用來源
細心.專一,有愛心,家有一隻小狗,but 就係唔過30:smile_39: ...係印刷廠工作架
哦,幾好呀,咁係咪成日都要返大陸囉??

深圳定係東莞呀?

因為印刷廠通常都係東莞:smile_44:

引用:
原帖由 musicsony 於 2009-3-29 12:43 AM 發表
咩鋪?賣d咩野?
呢度開post都叫做舖架:smile_38:
我都係樓主
不過下星期要交主比人幫我睇舖, 要離港幾天

引用:

係囉,只不過我自己過左30,怕太細哥𪊲朋友會介意姐,

其實最重緊都係要狢傾,

引用:
原帖由 海海心 於 2009-3-29 12:44 AM 發表

係咩,哈哈,咁有無得閒出癧食野之類呀?

有呀, 大圍就可能2個月一次, 同幾個朋友就密少少咁
20先食完, 十幾個人:smile_46:

老人家來湊湊人氣:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆