「孖煙通」好過「三角褲

收藏  |  訂閱
20  8.5k

男性底褲真係經歷好多循環...
由以前西方芭蕾舞式legging,闊身長底,孖煙�,三角...
以前我地靚仔時代
只有「阿伯」先著孖煙�,我地著會比人笑
到而家孖煙囪係in賫表現

其實�種都有好處同壞處

以上有人話著孖做運動時唔好係狢
因為吊吊fing
其實做運動時最理想係著一種叫 "jockstrap"溉底
佢可以固定jj位置,減少jj同大脾/褲之間磨擦
同時又可以有多d空間比大脾活動
但有人又話尼d褲係比gay佬著,尼d只係佢地對jockstrap賫誤會同㧢見
有空可以去wiki查下 jockstrap

而家我除�boxer外,
我乜形式under都有
包括 brief, boxer brief, bikini, t back, g string, thong, jockstrap....
不同場合著不同under

回覆 11# 的帖子

"而家我除�boxer外,
我乜形式under都有
包括 brief, boxer brief, bikini, t back, g string, thong, jockstrap....
不同場合著不同under"

ho ying!!!
i wonder how t back feels like?! :smile_41:

引用:
原帖由 nec28f 於 2009-4-13 10:46 AM 發表 查看引用來源
"而家我除�boxer外,
我乜形式under都有
不同場合著不同under"

ho ying!!!
i wonder how t back feels like?! :smile_41:
都係底底一條
唔需要覺得特別
如你想試著
我建議你買ck
因為條後帶長小小
適合初入門試著
絕對不能買廟街貨色
個D只可以用黎做搞野前戲著一陣,
不能當真底底全日著
因cutting同質地唔好

引用:
原帖由 wkfn 於 2009-4-13 10:54 AM 發表 查看引用來源

都係底底一條
唔需要覺得特別
如你想試著
我建議你買ck
因為條後帶長小小
適合初入門試著
絕對不能買廟街貨色
個D只可以用黎做搞野前戲著一陣,
不能當真底底全日著
因cutting同質地唔好
著 t back 好唔舒服 ga wor
後面總係有野「銀」住。
而且好多人都覺得著得 T back 嘅男人多數係 gay

引用:
原帖由 SSLee 於 2009-4-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

著 t back 好唔舒服 ga wor
後面總係有野「銀」住。
而且好多人都覺得著得 T back 賫男人多數係 gay
呢D味係偏見囉
:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wkfn 於 2009-4-13 11:47 AM 發表 查看引用來源

呢D味係偏見囉
:smile_30: :smile_30:
未必係偏見,只係感覺。
女仔著 T back 我覺得無乜問題。
男仔著就覺得有點妖和女性化。

個人感覺三角以經係好少布... 再少就好似個body touching 條褲咁!

i only think 著slim fit 褲時唔可以著boxer, 要著boxer brief... n 做exercise 時就著三角安全的.

btw, in what occasion will you need to wear t-bak, g string and thong? 你好似分得好specific 咁!

我試過著孖煙通,著左一次...jj係咁fing,磨到個龜頭好痛=[
自此唔敢著..

我2樣都著嫁喎....
我覺得冇問題.....

引用:
原帖由 nec28f 於 2009-4-13 01:25 PM 發表 查看引用來源
個人感覺三角以經係好少布... 再少就好似個body touching 條褲咁!

i only think 著slim fit 褲時唔可以著boxer, 要著boxer brief... n 做exercise 時就著三角安全的.

btw, in what occasion will you need to  ...
點解著slim fit 褲時唔可以著boxer既?

前往最後回覆