想分享一下心事! ><

收藏  |  訂閱
16  582

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-27 09:48 AM 發表 查看引用來源
又唔駛咁介意既
你 enjoy就得
不過唔好太隨便,到時後悔就無得救返家喇
我已經覺得自己好似好隨便咁啦!

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-27 12:02 PM 發表 查看引用來源

咁e+呢個係咪你男朋友呀??
唔係.... 冇男朋友 + 未有過    但有意中人..:smile_29:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
咁你唔對意中人出手??????

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-27 02:14 PM 發表 查看引用來源
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
咁你唔對意中人出手??????
佢係個幾正經的人.. 讀書又好  佢唔多識女仔我又唔多男性朋友  佢係同我最熟的男性朋友..
佢而家正專心讀書要考試   我都要考試...><   而且聽人講佢冇拍過拖
不過我成日驚假如成功同佢一齊.. 比佢知我唔係處.. 佢會點:<"
我一向比人印象係可愛/細路, 都好幽默   但冇人知我有呢d興趣..
苦惱><

引用:
原帖由 041371 於 2009-3-27 02:22 PM 發表 查看引用來源

佢係個幾正經的人.. 讀書又好  佢唔多識女仔我又唔多男性朋友  佢係同我最熟的男性朋友..
佢而家正專心讀書要考試   我都要考試...><   而且聽人講佢冇拍過拖
不過我成日驚假如成功同佢一齊.. 比佢知我唔係處..  ...
專心考試要溫書..不如你約佢一齊出黎溫書...
一 黎2個溫會冇咁悶...唔識又可以問下對方(假設對方識)...又可以增進dd感情....

佢知你唔係處..到時佢自然會講分手ga啦...起碼你肯行出一步...好過一步都唔行...等到將來日日怨做乜唔同人表白..變左怨婦就死得人多...
如果佢mind你唔係處既話..佢都唔係好得去邊...你都可以從夢中醒返......
之前既事係你行既...你就唔好後悔.....不如你諗下將來點先會更好啦...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-27 02:31 PM 發表 查看引用來源

專心考試要溫書..不如你約佢一齊出黎溫書...
一 黎2個溫會冇咁悶...唔識又可以問下對方(假設對方識)...又可以增進dd感情....

佢知你唔係處..到時佢自然會講分手ga啦...起碼你肯行出一步...好過一步都唔行...等 ...
不過佢係個自己lay埋溫書的人@_@"
多謝你呀..

...細路女...書都未讀完, 毛都未出齊就諗搵仔去餵飽你....
比多d時間讀書啦, 咪當自己傻咗囉.....網上識d人都係想食咗你吧....食完咪消失囉....
你讀好d書溝你意中人好過啦....

前往最後回覆