你赞成同性恋者吗??

收藏  |  訂閱
37  1.5k

引用:
原帖由 jojonana 於 2009-3-26 01:56 AM 發表 查看引用來源

哇。。 你怎样走回正路??
:smile_34: 就是遇上觸動我心靈的男人.......:smile_43:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-3-26 01:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 曾經有段時間我都迷失過.........
雙性戀?同性戀?............. :smile_43:
我就未試過咁樣...   咁你最後點擺脫

引用:
原帖由 可兒 於 26-3-2009 01:58 AM 發表

:smile_34: 就是遇上觸動我心靈的男人.......:smile_43:
如果不是你已经便同行恋了

引用:
原帖由 jojonana 於 2009-3-26 01:55 AM 發表 查看引用來源

有人中意两味的吗!   但是不是说你啦。。不要误会
我真係以為你話我係架:smile_19:  不過我身邊都有2..3個朋友係同性戀既
有次我d朋友以為有個同性戀朋友鍾意我..其實我個時有d驚驚地

我是有过朋友说过我,如果你是男仔要几会好。。:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 艾小米. 於 26-3-2009 02:01 AM 發表

我真係以為你話我係架:smile_19:  不過我身邊都有2..3個朋友係同性戀既
有次我d朋友以為有個同性戀朋友鍾意我..其實我個時有d驚驚地
是的。。我都会驚驚地..:smile_35:

引用:
原帖由 艾小米. 於 2009-3-26 01:59 AM 發表 查看引用來源

我就未試過咁樣...   咁你最後點擺脫
其實只係個陣好迷失....
我好似對男人完全冇興趣....甚至討厭..................
同我講野都唔想應佢地........
但..我個人唔多中意講野..冇咩朋友...又唔見得好痴女仔...:smile_19:
試過接受一個tb...最親密行為only撓下手咋:smile_35: 其他我接受唔到........:smile_19:
直到..............
巧合之下認識左佢......................:smile_24:
:smile_24: 佢打開我封閉左好耐既心窗...觸動左我內心深處既感動...........
可能我係咩人都唔信啦..我只信自己...好難好難去信人..我係為左保護自己:smile_35:
佢睇準左呢點...最後..我完全信哂呢個人................

贊成同性戀
因為可能某d人被異性傷得太緊要,對異性完全無哂信心

以前見d同班男同學個個都好黑憎
成日我身邊d女仔朋友,個個都係好好,唔係港女
我其中一位朋友仲緊加唔話得,同左個男同學一齊,朝朝買早餐俾佢食
我果位朋友屋企有錢,個男同學就無咩錢,但佢都唔介意,有次我見到佢朝早一袋麵包,一袋零食,2支水
咁拎返學校,個男同學拎左我朋友第一次不得止,仲背住佢 同d女同學曖曖昧昧
見得太多呢d賤男,果陣時我仲未拍拖,已經見到好黑暗,曾經有諗過 同同性拍拖算
起碼女仔知番女仔諗咩
但係而家就覺得...雖然...有時男人好蠢...好粗心大意
但係..又覺得.. 男人俾到女人樣野... 係同性俾唔到...(唔好諗邪野)

唔反對
自由戀愛

我對同性冇興趣..同埋我已經有男朋友:smile_30: :smile_34:

前往最後回覆