上一頁下一頁
發新話題

小男人的自白:我的老婆(波波篇) Updated 2009-3-25

收藏  |  訂閱
44  9.1k

引用:
原帖由 愛君 於 2009-3-25 09:52 AM 發表 查看引用來源

咁你係咪時常都唔帶架?:smile_40:
  ~ 咁問人地架 ~~

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-25 10:03 AM 發表 查看引用來源

~ 咁問人地架 ~~
大家都係女人, 怕咩醜喎
你下面張相係你? 好靚女喎

引用:
原帖由 愛君 於 2009-3-25 10:07 AM 發表 查看引用來源

大家都係女人, 怕咩醜喎
你下面張相係你? 好靚女喎
我邊有咁鬼靚女:smile_13: 我都想呀 ~

Please post your wife ball ball's photo see see !

Tks for sharing!!!

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-25 09:43 AM 發表 查看引用來源

若然有著外套既 ~ 貼左乳貼其實同戴 bra 分別唔大既 ~ :smile_47:
無錯~
點都會著返外套
但如果係個D運動衫(入面有pad/少少承托個隻)...就試過就咁出街
不過大還大,我老婆暫時仲未接受到行街時露ball bal gap住,試過有次拉低外套條拉鍊,入面件吊帶好細,成條乳溝凸左出黎:smile_47:,老婆即刻拉返起條拉鍊,話我係唔係癲左~:smile_24:

無喇????

到喉唔到肺啵... C HING>>..:smile_45: :smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-25 11:22 AM 發表 查看引用來源
無喇????

到喉唔到肺啵... C HING>>..:smile_45: :smile_45: :smile_30:
妳都要比時間佢諗下第二篇玩乜至得架 ~
~ 個個似妳個腦轉得咁快咩

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-25 11:24 發表 查看引用來源

妳都要比時間佢諗下第二篇玩乜至得架 ~
~ 個個似妳個腦轉得咁快咩
又唔係.. 緊張啫.. 性急啫......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-25 11:27 AM 發表 查看引用來源

又唔係.. 緊張啫.. 性急啫......:smile_13: :smile_13:
又睇唔出喎 ~ 乜收埋得咁好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆