上一頁下一頁
發新話題

常平SN美X登...正!

收藏  |  訂閱
126  12.3k

回覆 1# 的帖子

$248+$300+$150貼士 ... 唔會咁玩啦:smile_03:

引用:
原帖由 向西村村長 於 2009-3-23 03:45 PM 發表 查看引用來源
$248+$300+$150貼士 ... 唔會咁玩啦:smile_03:
百五蚊貼士.........去向西執一劑都得啦~~~~~:smile_03:

引用:
原帖由 向西村村長 於 2009-3-23 15:45 發表 查看引用來源
佢地好落力丫..唔呃鐘丫...
皮肉錢,比佢啦

引用:
原帖由 SANY0 於 2009-3-23 03:49 PM 發表 查看引用來源

佢地好落力丫..唔呃鐘丫...
皮肉錢,比佢啦
做壞個市就真:smile_39:

WA, $700RMB play sn for 1bj+2Q???

Look very expensive ar =.=:smile_27:

東莞大把靚場, 你比咁嘅價乜都得啦.
如果去FL,包2晚8Q都得. 睇你自己得唔得先.
:smile_39: :smile_39: :smile_39:

gd rpt woo !!!

引用:
原帖由 cyril2500 於 2009-3-23 03:36 PM 發表 查看引用來源
得300同500蚊兩種??????:smile_41:
3分鐘就交貨......:smile_30:
佢地囡囡既質素平均都係70分以下.......可以唔使去依間場:smile_30:
但係樓主話正喎:smile_30:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-3-23 04:24 PM 發表 查看引用來源

但係樓主話正喎:smile_30:
樓主話正就仆x鼻去呀?????:smile_39:
都要自己去判斷一下嗎

引用:
原帖由 cyril2500 於 2009-3-23 04:32 PM 發表 查看引用來源

樓主話正就仆x鼻去呀?????:smile_39:
都要自己去判斷一下嗎
你都唔明我想講咩:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆