上一頁下一頁
發新話題

正經問題~如果女友唔肯用口, 你會點呢?

收藏  |  訂閱
46  966

回覆 1# 的帖子

十個男人九個都想有呢樣嘅享受,至於女人唔肯就係男人嘅失敗,令唔到對方肯同自己口交,應該自我檢討吓。

咁你en 唔enjoy 佢瀨你 tar 吖...?
同佢傾吓點解接受唔到, 怕陣味咪要佢沖咗涼先囉..
呢d嘢相向bor....
一係你飲dd酒...high high地先囉....
再唔係塗d ice-cream呀, 古古力漿呀先食佢腸囉..:smile_04:
真係接受唔到都冇計...

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-23 10:58 AM 發表
女人唔肯就係男人嘅失敗,令唔到對方肯同自己口交,應該自我檢討吓。
咁你都講得幾啱

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-3-23 10:57 AM 發表 查看引用來源

好似食雪條咁...不過係熱既
:smile_04:係啊,,,
吾知男人食女人果度係咩滋味.. :smile_03:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-23 11:01 AM 發表
:smile_04:係啊,,,
吾知男人食女人果度係咩滋味.. :smile_03:
LAZY你仲唔開POST問下人..:smile_03:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2009-3-23 10:59 AM 發表
咁你en 唔enjoy 佢瀨你 tar 吖...?
同佢傾吓點解接受唔到, 怕陣味咪要佢沖咗涼先囉..
呢d嘢相向bor....
一係你飲dd酒...high high地先囉....
再唔係塗d ice-cream呀, 古古力漿呀先食佢腸 ...
塗d ice-cream呀, 古古力漿呀先食佢腸

一定仲難接受:smile_35:...

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-3-23 11:02 AM 發表 查看引用來源

LAZY你仲唔開POST問下人..:smile_03:
:smile_13::smile_13:費事被人拮啦..
:smile_30:不如開post invite 人仲好啦

哈哈....多謝大家0既意見.

我係怕0個d味!!!....我無幫過佢, 所以佢好想!!!

引用:
原帖由 MO527MO 於 2009-3-23 11:09 AM 發表 查看引用來源
哈哈....多謝大家0既意見.

我係怕0個d味!!!....我無幫過佢, 所以佢好想!!!
所以我咪叫啲男人自我檢討囉,首先你想條女幫你用口,可唔可以調轉先,先用自己條脷去討好對方,令女方得到快活,咁對方就會桃報番你啦。

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-3-23 11:04 AM 發表 查看引用來源

塗d ice-cream呀, 古古力漿呀先食佢腸

一定仲難接受:smile_35:...
咁好多食物都有唔同口味喎 ~ 妳可能呢兩款口味妳唔岩之嘛 ~ :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆