上一頁下一頁
發新話題

點解會咁~~

收藏  |  訂閱
47  4.0k

引用:
原帖由 1223456 於 2009-3-19 10:21 AM 發表 查看引用來源
用手技搭救~~~:smile_34:
就係用手指整得我唔舒服:smile_39:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-3-19 10:43 AM 發表 查看引用來源

我深信樓主太大咬,

佢老公日日交功課,

吊到回唔到氣!

:smile_39: :smile_39: :smile_39:
我又唔係日日都要同佢搞~隔一日都唔係太過份姐下麻...:smile_13:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-3-19 10:32 AM 發表 查看引用來源
佢1日只可以1次~搞多第2次都話腳軟.

一晚七好過晚晚一,

如妳重唔收口/手,

佢頂唔順,

第時佢對妳無性趣㗎!

但係以前我有b果時佢可以日日打飛機...有時重1 日2次:smile_45:
可能打飛機都好過同我搞掛

樓主:好多女人生產過後性慾係強好多架,男人嘅精力反而係有限嘅,祇有向下走,平衡到已經係好好身體架,加上有咗新生命,佢又要返工做野,又要照顧你地兩個,精神同體力都須要大量付出,你仲話同佢一日一次,好難頂架,所以就越做越差嘅啦,用啲耐性唔好要佢日日做,比啲時間佢回氣休養,鼓勵吓佢,唔好响性呢方面埋怨佢,話佢做得唔好打激佢,希望可以改善好啲啦,祝你健康。

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

但係以前我有b果時佢可以日日打飛機...有時重1 日2次:smile_45:
你真係要檢討下

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

呢方面都有問題呀,女人生產過後,陰道會鬆持咗闊咗,男人入咗去係冇咁癮架,你要做吓運動嚟收窄番陰道至得架。

有無兩個坐底傾下問題:smile_13:

引用:
原帖由 klklyuyu 於 2009-3-19 12:16 PM 發表 查看引用來源
呢方面都有問題呀,女人生產過後,陰道會鬆持咗闊咗,男人入咗去係冇咁癮架,你要做吓運動嚟收窄番陰道至得架。
我都有問過佢有冇鬆到...但係佢話冇喎...:smile_42:

引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-3-19 12:32 PM 發表 查看引用來源
有無兩個坐底傾下問題:smile_13:
都有既...不過可能我真係大食左d~想要一日一次
算拉~我體諒下佢唔洗佢日日交功課拉~

引用:
原帖由 miko321 於 2009-3-19 01:11 PM 發表 查看引用來源

都有既...不過可能我真係大食左d~想要一日一次
算拉~我體諒下佢唔洗佢日日交功課拉~
哈哈...我都大食
我老婆生完就細食左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆