上一頁下一頁
發新話題

係sex shop嘅艷遇 (update the ending 21/3-12:45)

收藏  |  訂閱
574  102.9k

waiting for your report, support

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-16 03:18 PM 發表 查看引用來源

我都有去過ga..不過冇邊間d女仔可愛ma.....
次次去親都係上左年紀既sales...:smile_29: :smile_29: :smile_29:
你有冇去過causeway bay總統呀...個到久唔唔久有d 23-4架妹妹係到...不過就成日轉人囉

引用:
原帖由 supersweet 於 16-3-2009 14:53 發表 查看引用來源
今日好無聊又悶悶地......睇睇下大家d post就諗起我呢個故事, 話說係我18-9歲架時間....小妹係一間香港頭一間成人性商店內做sales.....個時冇咩女仔會做....而公司我係唯一一個女仔~~
簡單介紹完直入正題喇 ~~:love ...
嘩~~靚仔:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

嘩~~靚仔:smile_40::smile_40:
c妹~~~~~哈哈....係勁靚仔呀~~:smile_47:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 02:53 PM 發表
今日好無聊又悶悶地......睇睇下大家d post就諗起我呢個故事, 話說係我18-9歲架時間....小妹係一間香港頭一間成人性商店內做sales.....個時冇咩女仔會做....而公司我係唯一一個女仔~~
ehe

wow..好正ar..  我都想係性商店度做..

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

你有冇去過causeway bay總統呀...個到久唔唔久有d 23-4架妹妹係到...不過就成日轉人囉
如果係o係地庫o個層...我間唔中都有去...
亦買過下野...不過唔多見有妹妹仔喎....

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 03:52 PM 發表 查看引用來源
ehe

直頭自己開間咪仲好...
有機會見到靚仔(你like既話...食埋都得:smile_04: )
冇得食..都有大把玩具可以試玩..:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-16 02:53 PM 發表 查看引用來源
作為sales,唔用個d產品點知好唔好喎

公司會唔會比你借返去玩下架

下一次有新玩具介紹下喎

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-16 03:52 PM 發表 查看引用來源
ehe

留意下囉...e家都好多女仔做架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆