14/3 由19:00至21:00的見之Law 記 快餐食堂遭查封

收藏  |  訂閱
36  1.6k

引用:
原帖由 濃西3D 於 2009-3-15 11:44 AM 發表

好彩一早食左野  呢d女:smile_27:
濃西飯堂主持人:3D (dodiddone)已經畀大陸公安扣留

沙灣北蒲團又拉多件...

通告 : 在14/12/08晚10:36PM有名男士799728X號電話打俾我!
對方不講他是誰及用極不友善話氣問我玩夠未?心照喇!
希望這位有惡意既朋友搞清楚少少, 我亦是受害人!
如因網上有人搞事, 而使我身邊任何人有任何損傷!
必定將電話號碼交給中港警方處理!
真係好想睇你點報中港警方處理!

恭喜4位幸運兒

毛嫂大獎...

全部畀公安拉哂...弓喜弓喜

知道!收到,唔該!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

咦? 有濃西3D 同濃西3DD 噃,
整定包爆谷, 睇下邊個硬淨D先

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-15 11:50 AM 發表
咦? 有濃西3D 同濃西3DD 噃,
整定包爆谷, 睇下邊個硬淨D先
超, 嘥氣, 原來係同一分身,
不過都算好橋, 3D 對 3DD, 可以自己做大龍鳳,
打番場北派.

引用:
原帖由 himan06 於 2009-3-15 10:43 AM 發表 查看引用來源
呢樹Ge 食堂,真系面目全非1,14/3 呢頭食完野落緊樓,個頭見有個民兵(穿迷彩)上樓search,跟住見到3,4個民兵糸樹揾人捉咁樣,最妙就糸見到D觀眾重笑笑口。
Ching們,自已執生啦!

度度都拉人呀...
★【有相】㊣ 向西村的落幕 !!! 公安雞頭也瘋狂 !!! ㊣ ☆【Discuss Member Only】 :smile_04:

叫鷄唔知訂   好完易中招

我上個星期都係見到D咁既情形.
我睇深圳快仔都係無得玩架啦:smile_13:

多謝報告

收到 Thank you

敵軍搜索隊出動, 希望冇ching 被生擒啦~

前往最後回覆