上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.2k

香港而家好多女人都你咁,如果你好愛佢嘅,就唔好因呢樣嘢散:smile_39:

引用:
原帖由 JERYlee 於 2009-3-13 05:28 PM 發表 查看引用來源
同女友一齊11年了
近3年女友幾乎完全唔想同我做...
次次都話累.....一係就是是但但咁
一個月先做得一次....
有時我話好想要, 佢又唔理我
一味鬧我咸濕, 話我三十幾歲人仲咁咸濕
(佢好保守....成日覺得男人想扑 ...
我支持你...你女朋友都唔係路既....咩人都有needs架....

樓主好可憐~~
你當然想同自己鍾意既人做啦~
你同另一個女人做都係因為"谷"得太耐姐~
我覺得你冇問題bor~
可能係因為個女仔都唔比你,咁你出去要都唔可以講咩~
同我覺得唔可以將想要就等於變態

11年情的確係應該珍惜
但試想,結左婚都係咁既話
好影響婚姻生活ga~

引用:
原帖由 fishboll 於 2009-3-13 05:42 PM 發表 查看引用來源
香港而家好多女人都你咁,如果你好愛佢嘅,就唔好因呢樣嘢散:smile_39:
:smile_13:但如果要你同女/ 男朋友長期都係咁...你會點..
:smile_42:俾著我..我真係忍吾到

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:43 PM 發表 查看引用來源
樓主好可憐~~
你當然想同自己鍾意既人做啦~
你同另一個女人做都係因為"谷"得太耐姐~
我覺得你冇問題bor~
可能係因為個女仔都唔比你,咁你出去要都唔可以講咩~
同我覺得唔可以將想要就等於變態

11年情的確係應 ...
:smile_13::smile_42:埋就係,...11 年都真係好耐..
:smile_39:不過佢女朋友真係,,,,

樓主..
個人建議..你同gf傾埋最後一次...記住要用好嚴重既語氣同佢講....希望佢會明你點諗...

如果佢係堅持已見既...或直頭唔聽你講野...連比你出下聲既機會都唔比既話..
你真係可以放手...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:但如果要你同女/ 男朋友長期都係咁...你會點..
:smile_42:俾著我..我真係忍吾到
應同~~~
每個人都有需要啦~
唔係點解咁多人有sp~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 05:44 PM 發表 查看引用來源

應同~~~
每個人都有需要啦~
唔係點解咁多人有sp~
:smile_34::smile_42:吾怪得sp 咁有market

I support u to find a new gf!

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 05:44 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_42:埋就係,...11 年都真係好耐..
:smile_39:不過佢女朋友真係,,,,
所以咪要好好咁傾清楚
唔係既點可以繼續一齊行落去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆