精子問題.........大件事啦

收藏  |  訂閱
26  4.2k

回覆 1# 的帖子

My "第一次打飛機" (age:18:smile_40: ) also have some 啡色 精液.
Don't worry.  精液 will be 白色 when you 打飛機 next time:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-3-12 01:36 AM 發表 查看引用來源唔識答.....腸醫生會好d你未做過愛...應該唔會係愛滋....咁講會俾人笑架.....
You're kidding... AIDS can be transmitted through blood transmission... or wound touching other's blood, etc.  very low chance, but it exist. 

Maybe you should ask if people close to you (your family members) have any sexually transmitted disease.  

第一次打飛機精液是白色,冇可能啡色
有冇痛,尿急,小便頻等現象,如有可能感染快睇泌尿科醫生。

AIDS唔係咁樣。可能係破損感染。唔駛怕。

好嚴重快 d 睇醫生!   

大獲啦你:smile_27:
即刻搵醫生搞啦~:smile_27:

引用:
原帖由 longlong13 於 2009-3-12 01:20 AM 發表
呢排開始每日都要打一次飛機先得
但係打完之後冇幾耐又想再打,
但係我怕d精虫會因為打得多而用盡(即以後都冇得用)
所以强忍住自己想打飛機的心情,但係條陰莖成日都好容易就扯到好行,
但係點之係我發覺d精液竟然不是白色,而係啡色(因為我都係第一次打飛機,又從來未做過愛)
會唔會係有少少血同d精液一起呢,
即係唔係第一次啦... = =
首先打飛機唔會有愛滋既
如果唔係我死左九世架啦

我反而覺得有機會你打得太密
整損左, 變左有少少血絲所以變色
(應該你小便都唔會清, 可能少少黃黃紅紅咁)
你忍一忍一個禮拜先
下次打飛機唔駛好似殺父仇人咁對佢睇下會唔會好D

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-3-12 01:05 PM 發表 查看引用來源

即係唔係第一次啦... = =
首先打飛機唔會有愛滋既
如果唔係我死左九世架啦

我反而覺得有機會你打得太密
整損左, 變左有少少血絲所以變色
(應該你小便都唔會清, 可能少少黃黃紅紅咁)
你忍一忍一個禮拜先
...
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 你話咩話~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-3-12 01:07 PM 發表

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 你話咩話~
打飛機之嘛
你問下呢版邊個男版友未打過飛機 :smile_30:

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-3-12 01:08 PM 發表 查看引用來源

打飛機之嘛
你問下呢版邊個男版友未打過飛機 :smile_30:
:smile_30: :smile_30: 好~~
夠坦白~
樓主睇左醫生未:smile_35:

前往最後回覆