杜蕾b果隻持久型套一問

收藏  |  訂閱
24  3.1k

吾好買呀習慣左吾好呀...慢慢來啦..同吾好同四仔比較呀....吾係真加

正常男人係二三分鐘,,所以多d前戲等條開心左再入..大家都開心啦

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

十幾廿秒咁快玩完 ?

唔係FA ~

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-3-6 11:55 AM 發表 查看引用來源

生手係咁啦!做多一百幾十次
      熟練咗  條jj又冇咁敏感就自自然有改善
      長期依賴持久套 冇咗持久套咪仲快
      仲有平時少D打飛機呀!
可能我無割包皮啦, 所以細佬由細到大都好少蒲頭...:smile_13:
引用:
原帖由 btyu 於 2009-3-6 04:32 PM 發表 查看引用來源
試下轉隻厚d既套, 咁你就無咁敏感, 咁就會無咁快出. 不過條女多數唔鐘意, d女鐘意打真軍有feel好多!
厚d既套即係邊款呀?! 謝謝
引用:
原帖由 祝您好運 於 2009-3-6 04:52 PM 發表 查看引用來源

你既case如果想做愛時間長d, 一硬就插, 可以磨耐少少, 不過條女少了前戲就未必會咁好feel, 魚如熊掌, 自己簡啦.
通常都係做梗前戲同想入時, 細佬係最硬, 但一入無耐就埋單..:smile_42:
引用:
原帖由 askalam 於 2009-3-6 11:01 PM 發表 查看引用來源
吾好買呀習慣左吾好呀...慢慢來啦..同吾好同四仔比較呀....吾係真加
正常男人係二三分鐘,,所以多d前戲等條開心左再入..大家都開心啦
我通常前戲已經令佢差唔多high....
引用:
原帖由 delpialan10 於 2009-3-7 01:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_29: :smile_29: :smile_29:

十幾廿秒咁快玩完 ?

唔係FA ~
我都唔想架...我都想知點解:smile_39:

終於都試左隻持久套...但....
唔知點解起唔到機...
同埋就算入到, 郁幾郁細佬又軟晒...
呢隻套入面好似較其他套濕滑既, 細佬成日都滑左出來..果d液體係咪就係令到細佬無咁易埋單既秘密來呢?!
但攪到我起唔到機...
點解咁架....:smile_27:

D 液體係麻醉藥黎嫁.  減低你的敏感度.  不過唔應該攪到你起唔到機喎 !!!:smile_41:

睇醫生

引用:
原帖由 lexuslexus 於 2009-3-10 11:23 PM 發表 查看引用來源
D 液體係麻醉藥黎嫁.  減低你的敏感度.  不過唔應該攪到你起唔到機喎 !!!:smile_41:
我都唔知點解呢
起入口磨左好耐先硬...但吉多幾吉就軟晒...:smile_27:

引用:
原帖由 APPLEEEEEEEEE 於 2009-3-11 05:10 AM 發表 查看引用來源
睇醫生
其實睇咩醫生好呢, 普通科門診:smile_41:

引用:
原帖由 神屌大俠 於 2009-3-13 11:02 PM 發表 查看引用來源
我就唔敢啦

前往最後回覆