上一頁下一頁
發新話題

COPYBOY團28/2報告-----2女4Q+偷跳沉船之旅

收藏  |  訂閱
163  6.8k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:09 PM 發表 查看引用來源
我覺得條女好有問題,應該食兩家茶禮,你快D回夠50分,PM我,條女乜野名,邊一組,邊個媽咪,知幾多講幾多,我一定要投訴佢!:smile_39:
我覺得唔關條女事,係樓主有問題
點解要趙自己友d 女,佢on 9 啫.仲要放條女走幾個鐘.仲要俾8 舊水人.
做囡囡為錢嘛,有水魚唔劏咩:smile_19:

預言之書 :smile_38: :smile_38: :smile_38:

推左先睇 :smile_13:

哇.....ching都好易给女骗wor......

引用:
原帖由 桑拿小王子 於 2009-3-2 11:14 PM 發表 查看引用來源

我覺得唔關條女事,係樓主有問題
點解要趙自己友d 女,佢on 9 啫.仲要放條女走幾個鐘.仲要俾8 舊水人.
做囡囡為錢嘛,有水魚唔劏咩:smile_19:
D女咁樣搵食,我都系第一次聽,真利害!:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:12 PM 發表 查看引用來源
呢位團友都系第一次唱K,唔知規矩,佢都系被美色所迷,下次唔好啦,分分鐘被人打都似!:smile_13:
直頭抵打啦 佢夠薑就同c 兄講,叫人割愛嘛.鬼撚鼠鼠帶走人條女
你仲諗住下次同佢一齊玩啊:smile_19:

不过男人都是犯贱的了,自己有个好的都不要,就是要人地的先安乐......:smile_42:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-3-2 11:19 PM 發表 查看引用來源
不过男人都是犯贱的了,自己有个好的都不要,就是要人地的先安乐......:smile_42:
人地飯菜香!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-3-2 11:18 PM 發表 查看引用來源
D女咁樣搵食,我都系第一次聽,真利害!:smile_13:
cp 我就未玩過k 唔知,但深圳d 女好撚多都坐兩枱啦.
樓主咁狗都做得出,我都第一次聽

樓主已經寫左佢的錯事,已經知錯,又敢於寫出事實,希望有關人等原諒,請不要過份辱罵,比下面我,話兩句好啦!:smile_30: :smile_30:

睇完.....

CHING...望兩眼你就沉左啦...下次玩小心D....

果條女係倉女???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆