做果時…個腦諗緊等二個

收藏  |  訂閱
22  3.8k

引用:
原帖由 yin_aeris 於 2009-3-2 09:53 PM 發表 查看引用來源
你諗緊第二條仔r?
我都係....................................... .

引用:
原帖由 fanfancool 於 2009-3-3 12:31 AM 發表 查看引用來源

我都係....................................... .
原來女仔都會:smile_41:

我都有呢個情況出現...:smile_13:

引用:
原帖由 avp287 於 2009-3-3 12:46 AM 發表 查看引用來源
我都有呢個情況出現...:smile_13:
你會想起邊個:smile_13:

其他女...但唔係自己條女:smile_44:

我會唸之前睇過既av 情節...會比較硬:smile_30:

引用:
原帖由 愛之友 於 2009-3-2 07:10 PM 發表 查看引用來源
我有時同GF 做果陣…個腦有時會諗起第二個女仔…:smile_13:
我會想起我亞媽!
點解!因為亞媽生我出來,:smile_41:
原來條野係咁用。

引用:
原帖由 shingyip 於 2009-3-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

我會想起我亞媽!
原來條野係咁用。
俾我就好驚搞搞下無啦啦唸起自己d 親人...譬如父母,或者過左身既婆婆.
好似侮辱緊佢地咁...:smile_27:

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-3-3 01:26 AM 發表 查看引用來源

俾我就好驚搞搞下無啦啦唸起自己d 親人...譬如父母,或者過左身既婆婆.
好似侮辱緊佢地咁...:smile_27:
唔好意思下,講笑!:smile_30:
其實真係會想起亞媽架!:smile_41:
帶女朋友返屋企做,:smile_44:
驚亞媽突然返來嘛,:smile_27:

引用:
原帖由 shingyip 於 3-3-2009 01:22 AM 發表 查看引用來源

我會想起我亞媽!
原來條野係咁用。
對不起~ 我看到這句 笑了 ~

我沒試過腦裡想著另一個人...
不投入~ 很難去配合跟享受吧?!

前往最後回覆