上一頁下一頁
發新話題

衣 原 體 係 點 家???

收藏  |  訂閱
99  18.3k

應該中左, 快d睇醫生

-口-'' 你 又 今 快 肯 定 我 中 左 - -''
o~~ 聽 講 油 麻 地 幾 好 , 不 過 我 想 問 有 無 詳 細 既 資 料 呀??

引用:
原帖由 arnonok 於 2009-2-28 11:35 PM 發表 查看引用來源
係 下 面 , 即 係 大 約 睪 丸 下 方 , 成 日 都 好 痕 , 仲 摸 到 有 野 突 起 , 又 唔 係 椰 菜 花 果 d 今 突 啵 , 只 係 好 微 , 都 ok 平 既 , 粉 粉 地 紅 啦 , 附 近 都 有 少 少 粉 粉 到 紅 , ............ ...
傻豬黎既 你果D係皮膚感敏姐 椰菜花又痕又痛 之後會有好多波波突起 龜頭一定會生
你應該係沖涼果陣冇洗乾淨 我有O的地方都係咁  唔洗擔心BO
濕"陳"都會係咁囉@@

同埋我想補充 如果你係尿道炎 柯屎會痛到七彩 會似比火燒咁 其實你知唔知尿道係邊@@?
同埋男性感染尿道炎機會係好小 女性比較大 就算你有尿道炎 食藥就得
如果你仲係唔放心就去睇醫生啦,最後提見到呢個回答又有性病既朋友(椰菜花會變陰莖癌...唔好怕睇醫生)

唔 該 晒 你 呀 ~~~櫻 晴 , 其 實 我 都 知 我 近 排 諗 多 左 , 而 家 聽 完 你 講 我 定 好 多 。因 為 我 自 己 又 唔 識 野 , 之 前 又 有 不 安 全 性 行 為。
我 不 過 都 幾 痕 幾 痛 家 , 不 過 唔 係 係 龜 頭 生 , 都 唔 係 好 似 波 波 今 突 起 , 仲 有 , 我 痾 屎 唔 痛 呢!!!
ANYWAY~~多 謝 晒 你 ,
不 過 坊 間 有 無 咩 藥 膏 可 以 查 家?? 定 最 終 都 係 睇 E 生?

引用:
原帖由 arnonok 於 2009-3-2 11:17 PM 發表 查看引用來源
唔 該 晒 你 呀 ~~~櫻 晴 , 其 實 我 都 知 我 近 排 諗 多 左 , 而 家 聽 完 你 講 我 定 好 多 。因 為 我 自 己 又 唔 識 野 , 之 前 又 有 不 安 全 性 行 為。
我 不 過 都 幾 痕 幾 痛 家 , 不 過 唔 係 係 龜 ...
其實你可以去藥房買一D皮膚敏感/濕陳既藥膏 我捻你應該係濕陳 你問藥房D人佢會拎比你嫁
不過如果用完1-2星期都唔好就要睇醫生 不過唔洗睇性病醫生= =皮膚/普通就可以
其實唔洗怕比醫生睇嫁 因為個醫生都有啦

你去叫雞唔帶套啊?

樓主你有冇叫過雞先? 如果有試過, 有9成機會中左招。快d睇醫生啦!

無 叫 雞 囉 -口-''
只 不 過 係 唔 安 全 既 性 行 為 姐 ,,,,,,

係 呢 , 櫻 晴 , 即 係 而 家 我 都 唔 知 係 咪 濕 疹 定 皮 膚 敏 感 , 但 係 咪 都 買 隻 藥 膏 試 下 先 ? ? 如 果 唔 得 先 睇 e 生 ???
仲 有 呢 , 我 覺 得 我 下 面 都 仲 有 少 少 病 , 唔 知 係 咪 尿 道 炎 未 好 番 呢 ? 抑 或 係 前 列 線 炎 呢 ? ? 因 為 痾 尿 果 時 龜 頭 位 置 有 好 輕 微 既 痛 , 真 係 1 級 今 多 。仲 有 呢 排 個 腰 果 兩 面 成 日 陰 陰 地 痛,,,,,唔 知 去 唔 去 睇 e 生 好??

引用:
原帖由 arnonok 於 2009-3-3 09:24 PM 發表 查看引用來源
無 叫 雞 囉 -口-''
只 不 過 係 唔 安 全 既 性 行 為 姐 ,,,,,,

係 呢 , 櫻 晴 , 即 係 而 家 我 都 唔 知 係 咪 濕 疹 定 皮 膚 敏 感 , 但 係 咪 都 買 隻 藥 膏 試 下 先 ? ? 如 果 唔 得 先 睇 e 生 ???
...
如果我記得 呢D應該係腎虧-口- 不過如果你覺得有其他問題 去睇醫生會好O的囉
不過你一定冇性病 :smile_40: 唔洗太擔心

多 謝 你 的 強 心 針 , 不 過 之 前 睇 E 生 , 即 係 尿 道 炎 , 佢 都 按 我 腰 既 兩 面 ~~問 我 痛 唔 痛 ,,,,,,,,,, 我 諗 關 事 呢@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆