魅力四射全單8折...仲送多打啤酒.......

收藏  |  訂閱
36  2.9k

引用:
原帖由 34304 於 2009-2-26 11:31 AM 發表

有矛最低消費 :smile_41:
開房全部都有最低消費.......
你叫一打酒都已經夠...........

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-26 11:36 AM 發表
我要揾DJ 殺手訂房先:smile_30:
dj殺手???邊個呀??:smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-26 11:36 AM 發表 查看引用來源
我要揾DJ 殺手訂房先:smile_30:
摸西殺手:smile_30::smile_30:

回覆 1# 的帖子

dj訂房先有.....部長同營銷訂房就無呢個優惠...咁怪... ...嗰啲存酒嚟o架...

請問四射响邊樹?

四射係沙咀沙尾中間
都係小弟主場 價錢唔算平
之前小弟老婆兩個妹都係度做dj
剩係飲存酒都夠:smile_30:

平時去有冇呀:smile_41:

引用:
原帖由 halu(9) 於 2009-2-26 02:47 PM 發表 查看引用來源
四射係沙咀沙尾中間
都係小弟主場 價錢唔算平
之前小弟老婆兩個妹都係度做dj
剩係飲存酒都夠:smile_30:
主場:smile_41: 有幾主:smile_45: :smile_30:貢味要叫你姐夫:smile_44:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-26 03:02 PM 發表 查看引用來源

主場:smile_41: 有幾主:smile_45: :smile_30:貢味要叫你姐夫:smile_44:  
佢兩個真係係個場叫我姐夫:smile_39:
攪到其他服務員,部長都叫我姐夫:smile_27:

引用:
原帖由 halu(9) 於 2009-2-26 03:08 PM 發表 查看引用來源

佢兩個真係係個場叫我姐夫:smile_39:
攪到其他服務員,部長都叫我姐夫:smile_27:
貢我咪要跟你E仔叫 lor

前往最後回覆