上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 (全成團)有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k [第二版]

收藏  |  訂閱
746  6.0k

爽死佢啦 ~~~~

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 09:45 PM 發表 查看引用來源
特別主意 : 有錢佬玩新 GIMMICK 肚兜之夜

0214團報告 :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9090000
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9095232

0227, 0228 團,報名截 ...
我想問下有咩玩先﹗﹗大家都唔識.會唔會好悶架﹗﹗我上次同個fd join個團...雖然d囡同場地同;團長都超正﹗﹗但係就悶左少少law.....

引用:
原帖由 冰之使者 於 2009-2-24 10:02 PM 發表 查看引用來源

我想問下有咩玩先﹗﹗大家都唔識.會唔會好悶架﹗﹗我上次同個fd join個團...雖然d囡同場地同;團長都超正﹗﹗但係就悶左少少law.....
我覺得睇個人既,如果你內向的話,星爺都幫你唔到啦,我JOIN佢地覺得好好喎,非常NICE呀

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-24 21:58 發表 查看引用來源

團長係花刀快活緊了
知道啦...駛唔駛揾人送條女入去服侍佢呀...:smile_46:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-24 21:59 發表 查看引用來源
講笑唧!

我成日都冇厘頭!!!:smile_35:
師兄不嬲狗up無鼻塞....:smile_46:

送佢隻老虎去

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-24 21:59 發表 查看引用來源
爽死佢啦 ~~~~
小心阿嫂 check 電腦....

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-24 22:06 發表 查看引用來源
送佢隻老虎去
放虎入花都....:smile_46:

團長就多得我地唔少呀

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-24 22:08 發表 查看引用來源
團長就多得我地唔少呀
又要請飲茶啦...:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆