上一頁下一頁
發新話題

DJ搗酒!

收藏  |  訂閱
51  3.4k

Thank you .... good good good

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-2-23 03:48 AM 發表 查看引用來源
其實响上面玩得耐嘅ching都應該試過,賣單時發覺比平時飲多好多酒!其實每間埸都會有DJ搗酒嘅情況!因為你賣單個價錢,直接影響個dj同個經理嘅提成,所以各ching越飲得多,佢地越賺得多,所以佢地會 ...
你甘驚 DJ 出古域 , 咪小費照俾 , 之後叫 dj 出房門口罰企咪得啦 ! :smile_44: :smile_44:

我出來玩甘耐 , 都未見過 DJ 刻意倒酒 , 問玩開既朋友 , 佢地都未見過呢 ! :smile_45: :smile_45:

多謝師兄教路€

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:24 AM 發表

你甘驚 DJ 出古域 , 咪小費照俾 , 之後叫 dj 出房門口罰企咪得啦 ! :smile_44: :smile_44:

我出來玩甘耐 , 都未見過 DJ 刻意倒酒 , 問玩開既朋友 , 佢地都未見過呢 ! :smile_45: :smile_45:
CP +2 去過未, 差不多哪裡的dj 個個都倒酒

引用:
原帖由 ylso5195 於 2009-2-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

CP +2 去過未, 差不多哪裡的dj 個個都倒酒
甘你重去 + 2 玩 , 明知間場呃九你都重要去消費 , 你甘神奇既 ?

引用:
原帖由 NewDummy 於 2009-2-23 03:48 AM 發表
其實响上面玩得耐嘅ching都應該試過,賣單時發覺比平時飲多好多酒!其實每間埸都會有DJ搗酒嘅情況!因為你賣單個價錢,直接影響個dj同個經理嘅提成,所以各ching越飲得多,佢地越賺得多,所以佢地會 ...
點只倒酒, 有時可能送酒又唔黎住, 轉頭等飲到大大地, 又攞D空樽入來放, 所以埋單數樽一定夠數.

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:51 AM 發表

甘你重去 + 2 玩 , 明知間場呃九你都重要去消費 , 你甘神奇既 ?
+2 多女呀, 所以現在去都一定睇住個DJ

DJ 好少呀 通常都係 d 經理入黎飲一杯酒, 有事走開返黎倒左再針, 如事者好多唔識 d 人入黎
個到都差不多四五枝酒, 少數怕長計

引用:
原帖由 ylso5195 於 2009-2-23 10:56 AM 發表 查看引用來源

+2 多女呀, 所以現在去都一定睇住個DJ
甘不如小費照俾 , 跟手叫 DJ 收工就得啦 , 最小唔使左防右防。:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 少年遊俠 於 2009-2-23 10:58 AM 發表

甘不如小費照俾 , 跟手都佢收工就得啦 , 最小唔使左防右防。:smile_29: :smile_29:
咁咪冇人落order.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆