上一頁下一頁
發新話題

技師你兇我呀話!

收藏  |  訂閱
86  5.7k

at least $50.....it's noraml

所以我唔鍾意係深圳按骨同沐足,成日要比小費,都係CP好D

你地唔好做壞規矩....E家咩時勢,,無小費架喇....等我地惡返D,,,,D錢慢慢洗

我成日拎住部notebook係上面hea,去深圳就去華中國X住,2舊一晚,又近羅苦村。去CP做去住華X 130一晚,餓既又可去寶X林洗腳同食飯,去銀色假日我比10蚊小費D女女咋,不過佢地都無黑面喎,呵呵。

引用:
原帖由 douglastcm 於 2009-2-22 19:00 發表 查看引用來源
下次連30蚊都唔撚簽就岩了:smile_34:
佢咁嘅態度仲點會幫襯下次:smile_22:

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-22 07:31 PM 發表 查看引用來源
所以我唔鍾意係深圳按骨同沐足,成日要比小費,都係CP好D
cp半島都要寫

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-22 07:35 PM 發表 查看引用來源
我成日拎住部notebook係上面hea,去深圳就去華中國X住,2舊一晚,又近羅苦村。去CP做去住華X 130一晚,餓既又可去寶X林洗腳同食飯,去銀色假日我比10蚊小費D女女咋,不過佢地都無黑面喎,呵呵。
無wifi的地方
未無得上網:smile_45:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-22 07:45 PM 發表 查看引用來源

cp半島都要寫
我無去半島呀,因為之前呢度D人話半島D locker 仔偷錢丫麻,所以咪無去lor。去銀色假日因為識得個唔錯既女女。仲有個度有個部長好鬼正。 不過平時我都係去寶X林,有野食,又有得訓,全身就上常平廣場。

引用:
原帖由 2225521 於 2009-2-22 07:35 PM 發表 查看引用來源
你地唔好做壞規矩....E家咩時勢,,無小費架喇....等我地惡返D,,,,D錢慢慢
講得好:smile_40:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-2-22 07:24 PM 發表 查看引用來源

唔會掛:smile_41:
你鋪話法呀
我面皮好薄ga:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆