上一頁下一頁
發新話題

合理嗎?

收藏  |  訂閱
58  2.0k

回覆 1# 的帖子

5000千包唔包租金

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-17 06:13 PM 發表 查看引用來源

住,食,洗費............
是的,住,食,洗費............ 全包

合理, but it is very hard u can just pay her RMB 5000 for a month. how about other expenditure such as shopping and eating a dinner outside. for conservative estimation,  u may prepare rmb 10000 for a month is more appropiate.

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-2-17 06:13 PM 發表 查看引用來源

住,食,洗費............
上親去搵佢

買餸食飯咪又係佢

條女病左睇醫生又使唔使比???

回覆 14# 的帖子

當然唔係,上得去當然食我啦.我都要食加馬

引用:
原帖由 細劉. 於 2009-2-17 06:18 PM 發表 查看引用來源
咪係囉

一闊三大

埋單計數

冇八九千都落唔到樓:smile_35:

no la, mr lau !!!

引用:
原帖由 leon9188 於 2009-2-17 06:10 PM 發表 查看引用來源

咪撚制

現金 5000+房租、傢電、飲食、手機、充值、買衫、老鄉有病、阿媽入院、細佬比人拉、阿妹做生意、

重有好多人間慘劇陸續上演。
Sign a contract first:smile_45:

但係自已又真係幾鍾意她,一闊三大後八九千.我—都OK.
但係再多就....:smile_13: :smile_13:
我好想試一下

引用:
原帖由 細劉. 於 2009-2-17 06:18 PM 發表 查看引用來源
貢咪係囉,

你起碼每個月打大二仟,:smile_39:

合共每月七仟元,:smile_38:

多謝呢位善心嘅老世!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆