上一頁下一頁
發新話題

尋找78,81年農曆3689月出世的女友<仲有指定日子,順便幫妳算命>

收藏  |  訂閱
326  4.2k

你好!
你幾時轉左行,做算命的
可惜我唔係你想要的:smile_39:

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-2-13 11:58 AM 發表 查看引用來源

果d都係時辰8字之中所謂的好命...  再加上同我年齡,星座都夾.. 哎.. 咪試下中西合璧試下是否咁夾囉.
中左兩大樣:smile_13: 可惜年份唔啱:smile_30:

引用:
原帖由 27654466 於 2009-2-13 11:39 AM 發表 查看引用來源

但我都知你係要求高嘅人:smile_27:
除左年份,其他都係:smile_30:
哎.. 心態一時一樣的.. 是否要求高... 還是...
內心世界係點, 試問世上又有幾個能夠理解...
隨緣啦...

今中終於有緣見到你

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-2-13 10:56 AM 發表 查看引用來源
合以下條件的, 我免費幫妳算命, 玩下..^^

我不是迷信, 純粹貪玩, 哈..  
有以下生日的女仔, 請add我做住朋友, 睇下是否真係咁夾!!!
唔識新曆轉舊曆的話, 去下址查下啦  
http://dolphin.cc.ncu.edu.tw/lunar.html

年份: 1978年, 1981年 (1974, 1988 亦有機會)唔中:smile_39:
月份(農曆): 三, 六, , 九月 中:smile_34:
日子(農曆): 5,6,8,10,12,13,14,25,26.中:smile_34:

同時如果星座是: 天秤,雙魚,獅子,處女座更佳..中:smile_34:
有以上生日的女仔, 好有可能我就是妳的真命天子呢!!!
不信試下, 是否一拍即合?!:smile_40:    我都想試.. 不過我都不信! 哈!  
pm 問我拿 msn 啦...
4穿1中三關無錢收:smile_39:
吳兄你的要求都好特別下 祝你早日找到你的別一半:smile_38:

引用:
原帖由 inin28 於 2009-2-13 12:01 PM 發表 查看引用來源
今中終於有緣見到你
係喎.. 估不到一開post 就見到妳啦... ^^
不過我約左人呀.. 而家出門, 遲d傾呀...
妳都未俾msn我呢..
呢個post唔岩妳.. 但.. 另一個岩妳呀.. 哈...

引用:
原帖由 吳華德 於 2009-2-13 12:11 PM 發表 查看引用來源

係喎.. 估不到一開post 就見到妳啦... ^^
不過我約左人呀.. 而家出門, 遲d傾呀...
妳都未俾msn我呢..
呢個post唔岩妳.. 但.. 另一個岩妳呀.. 哈...
:smile_30: 咁代表無緣!我都約左人,我都要走了!再見:smile_15:

引用:
原帖由 inin28 於 2009-2-13 12:00 PM 發表 查看引用來源
中左兩大樣:smile_13: 可惜年份唔啱:smile_30:
中左兩大樣... :smile_14:  之前都有人話我同妳夾架啦...
如果有女仔全中的話.. 咪...
唔係咁準呱... :smile_40:

引用:
原帖由 inin28 於 2009-2-13 12:14 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 咁代表無緣!我都約左人,我都要走了!再見:smile_15:
我都走啦.. :smile_43:
我地果然係好夾!!! 但無緣.. 哈... :smile_30: 8
8:smile_43:8 :smile_43:

回覆 10# 的帖子

咁都得啊:smile_41: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆