回憶 二

收藏  |  訂閱
33  4.4k

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-12 05:36 AM 發表 查看引用來源
睡不著~ 心情又差~ 不如寫個回憶錄~
廢話就不多寫了~ 來個簡單的~

一天早上~ 跟 A君見面~ 就先上房囉~
好快~ 我跟他都脫光了~ 洗了澡~
他躺到床上~ 老二被我啜弄一番~
就示意我趴著~ 替我按摩了一下肩~  ...
做咩事心情唔好呢?
你保重哩........

一日咁多次, 都好勁,
咁你鍾意同a君多d定同s君多d呢?

一日咁多次, 又無失去個感覺繼續想要, 強!

回覆 1# 的帖子

飽唔飽呀?:smile_40:

能夠有一天, 真的能忘我地, 沉醉於一輪活動 :smile_40:

真不枉此 day :smile_30:

我知你寫的回憶錄, 證明真的好煩 :smile_27:

加油,

我支持你去找回開心的感覺 :smile_40:

引用:
原帖由 d1barry 於 12-2-2009 06:08 AM 發表 查看引用來源

做乜咁為食呀:smile_13:
有陣時又... 咩咁囉~ 就係咁~

引用:
原帖由 talkative002 於 12-2-2009 07:08 AM 發表 查看引用來源

做咩事心情唔好呢?
你保重哩........

一日咁多次, 都好勁,
咁你鍾意同a君多d定同s君多d呢?
2個唔同感覺呢~

引用:
原帖由 wcday 於 12-2-2009 09:57 AM 發表 查看引用來源
能夠有一天, 真的能忘我地, 沉醉於一輪活動 :smile_40:

真不枉此 day :smile_30:

我知你寫的回憶錄, 證明真的好煩 :smile_27:

加油,
我支持你去找回開心的感覺 :smile_40:
day day
放心啦~ 我懂得尋求協助~

引用:
原帖由 知更 於 2009-2-12 05:49 AM 發表 查看引用來源
如果唔係個電話... 仲可以繼續架 :smile_40:  
簡直係馬拉松咁呀!!:smile_38:

do you take digistive medicine ? :smile_30:

引用:
原帖由 NPGG 於 12-2-2009 01:04 PM 發表 查看引用來源
do you take digistive medicine ? :smile_30:
我又點會咁易食滯丫

前往最後回覆